Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

יש למישהו מושג איך מתנהל שחרור קופת גמל של סכום מעל 7K?

במקרה שלי, יש לי שם כ 13K. האם אני יכול לשחרר את הכסף גם?

אציין שהקופה היא ממקום עבודה קודם שאני לא עובד בו כשנתיים כבר.

או שאני חייב לחכות? או לשלם "קנס"?

בברכה ותודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אין בעיה לשחרר כל קופת גמל - העז היחידה תשלום 35% מס על המשיכה.

ההנחה במבצע היא שעל סכום נמוך לא תשלם מס.

אם יש לך קופת גמל ישנה, עם ותק מכובד - אז אתה יכול למשוך אותה גם בלי מבצע בלי מס.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

למי שלא הספיק בפעם הקודמת, או שהיה לו מעט מעל 7000 ש"ח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4760534,00.html

שינוי נוסף שנכנס לתוקף באופן רשמי לפני כמה שבועות, אך חל רטרואקטיבית מתחילת השנה, מתייחס לבעלי קופות גמל שבהן נצבר סכום נמוך של עד 8,000 שקל.

לרבים מהחוסכים יש חסכונות קטנים שצברו בקופות הגמל. לעיתים מדובר במאות שקלים בלבד. למעשה מדובר ביותר מ-3 מיליון חשבונות כאלו בסכומים נמוכים, ששוכבים בחברות הגמל.

מרבית החוסכים נמנעו מלמשוך את כספם בשל חובת תשלום מס. הוראת שעה שנכנסה לתוקפה באפריל שנה שעברה, אפשרה לבצע משיכה בפטור ממס, בחשבונות כאלו שהם אינם פעילים (כלומר שכבר לא מבוצעים אליהם הפקדות). ההוראה הזו הוארכה מספר פעמים עד שהסתיימה בקיץ האחרון.

החל מהשנה , כאמור, ההוראה הזו נכנסה כקבועה. יש לציין עם זאת כי במקביל לכך קיבלו מנהלי החסכונות הללו אישור ממשרד האוצר להעלות באופן חד את דמי הניהול באותם חסכונות, כך שהכדאיות למשיכה - כפולה.

:turn-l:

• תוכן חדש...