Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא כ"כ מעודכן בעולם החומרה ולא יודע מה יותר ומה פחות כדאי, הדרישות הם גיימינג בלבד, משחקים חדשים ותובעניים לכן 8GB של RAM זה המינימום לדעתי.

אם אפשר לדחוף לתקציב כונן SSD קטן למערכת הפעלה, ברכה.

עדיפות לרשתות כמו KSP וIVORY כדי שיהיה סניף קל"ב

התקציב הוא נטו למחשב, לא כולל ציוד היקפי ומסך, ואם אפשר המלצה למסך בסביבות ה800 - 900 שקל אני אשמח.

תודה מראש.

פורסם (נערך)

נראה לי שמשהו כזה:

http://www.tms.co.il/preview/spec/hkat9j2l

תכף יגיעו מומחים ויתנו טיפים.

אם אתה לא צריך צורב זה חוסך עוד 100 שקל.

לדעתי בשביל גיימינג אפשר להסתפק במעבד i5, שיחסוך עוד כסף.

בתקציב שנשאר הייתי משפר כרטיס מסך.

8GB RAM אמור להספיק כיום. מקסימום בעתיד תוסיף עוד סטיק של 8 ויהיה לך 16. כרגע מיותר [לגיימינג].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נראה לי שמשהו כזה:

http://www.tms.co.il/preview/spec/hkat9j2l

תכף יגיעו מומחים ויתנו טיפים.

אם אתה לא צריך צורב זה חוסך עוד 100 שקל.

לדעתי בשביל גיימינג אפשר להסתפק במעבד i5, שיחסוך עוד כסף.

בתקציב שנשאר הייתי משפר כרטיס מסך.

8GB RAM אמור להספיק כיום. מקסימום בעתיד תוסיף עוד סטיק של 8 ויהיה לך 16. כרגע מיותר [לגיימינג].

אתה בהחלט צודק לגבי הI5 וההמפרט שנתת והI7 בפרט הוא OVERKILL רציני

הכרטיס מסך בדיחה, סלח לי..

לוח אם לדעתי אפשר לקחת ב300 ש"ח משהו בסיסי כי לא מתוכנן OC או משהו בסגנון.

בכל מקרה, זה הכיוון:

Untitled.png

יוצא 4910

אני הולך להרכיב את המחשב ככה שספק מודולרי חשוב לי גם, אני פדנט בקטע של החיווט.

סטיק אחד של 8GB לצורך שדרוג עתידי של עוד אחד

כונן SSD למערכת הפעלה

זוג מאווררים נוסף לסירקולצית אוויר טובה יותר למארז

הדבר היחידי שאני לא בטוח לגביו זה הכרטיס מסך, האם יש לו בעיות מסוימות? התחממות? דרייברים בעיתיים? אולי עדיף NVIDIA באותו מחיר?

פורסם (נערך)

היי מתן,

לטעמי תחסוך ותקנה כרטיס מסך עם 2GB GDDR5, (- שתי GB אמורים להספיק, ואם אתה ממש עף על 4, אז עדיף לך כבר את הGTX 970)

בכסף המועט שחסכת עדיף להעיף את הטרנסנד 64GB משתי טעמים: 1. טרנסנד נחשבים טיפה פחות אמינים,

2. 64GB SSD למערכת הפעלה - לא לכולם זה מתאים. אני למשל תוכניתן ואני משתמש בסביבות עבודה כבדות מאד שהארד דיסק רגיל של 7200RPM פשוט לא יסחוב. המינימום לדעתי הוא 256 (בנוסף לדיסק טרה, שאותו אפשר להוריד למשל ל500GB) בשביל שדברים כבדים (אפילו משחקים) ירוצו מהר יותר.

לצורך העניין, אם אתה משחק BF4 על דיסק 7200RPM, הזמן שהולך על טעינת קבצים יכול להיות בין 2.5-4 דקות, בעוד שSSD יהיה מסוגל להתמודד עם המשימה תוך פחות מ40 שניות.

רוצה להגיד, זה שמערכת ההפעלה עולה מהר, זה טוב ויפה, אבל אסור לשכוח שיש עוד המון דברים כבדים שייתכן ותעדיף SSD בשבילהם.

אם אתה ממש לחוץ על התקציב עדיף לך לחשב מחדש כדי להוסיף את הSSD הגדול יותר. השינויים הם אדירים.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם
היי מתן,

לטעמי תחסוך ותקנה כרטיס מסך עם 2GB GDDR5, (- שתי GB אמורים להספיק, ואם אתה ממש עף על 4, אז עדיף לך כבר את הGTX 970)

בכסף המועט שחסכת עדיף להעיף את הטרנסנד 64GB משתי טעמים: 1. טרנסנד נחשבים טיפה פחות אמינים,

2. 64GB SSD למערכת הפעלה - לא לכולם זה מתאים. אני למשל תוכניתן ואני משתמש בסביבות עבודה כבדות מאד שהארד דיסק רגיל של 7200RPM פשוט לא יסחוב. המינימום לדעתי הוא 256 (בנוסף לדיסק טרה, שאותו אפשר להוריד למשל ל500GB) בשביל שדברים כבדים (אפילו משחקים) ירוצו מהר יותר.

לצורך העניין, אם אתה משחק BF4 על דיסק 7200RPM, הזמן שהולך על טעינת קבצים יכול להיות בין 2.5-4 דקות, בעוד שSSD יהיה מסוגל להתמודד עם המשימה תוך פחות מ40 שניות.

רוצה להגיד, זה שמערכת ההפעלה עולה מהר, זה טוב ויפה, אבל אסור לשכוח שיש עוד המון דברים כבדים שייתכן ותעדיף SSD בשבילהם.

אם אתה ממש לחוץ על התקציב עדיף לך לחשב מחדש כדי להוסיף את הSSD הגדול יותר. השינויים הם אדירים.

האמת שהצצתי בכמה בנצ'מרקים, והמון משחקים היום מגיעים לניצול של מעל 2GB זכרון של הכרטיס מסך, אתה נשמע לי כמו בחור קצת יותר מעודכן ממני, אולי תוכל לשפוך קצת מידע על העניין? קראתי אנשים שמתלוננים על ה290 שמעל ניצול של 3.5 ג'יגה הוא מקרטע משום שהזכרון שלו מחולק ל3.5 ו0.5 בנפרד.

לגבי ההמלצה על SSD - נלקח לשיקול, תודה רבה.

פורסם (נערך)

היי מתן,

זה לא מפרט שביניתי. לקחתי אותו מפורום אחר וכתבתי מה אני הייתי משנה [כ.מסך, מעבד ומעיף צורב].

זה מפרט שבניתי לך. הוא מאוד דומה לשלך רק שיש בו SSD 240GB ולא רק 64 [שלא מספיק לכלום].

כמו כן, אם תרצה לחסוך, תוכל לרדת לSSD 120GB [שזה כבר מספיק לווינדוס ומשחק או שניים עליו] ולקחת מארז פשוט יותר ממה ששמתי.

בנוסף, תוכל לבחור איזה כרטיס מסך שתרצה ונכנס לך בתקציב מהרשימה הזו [בכל אחד אתה מתפשר על משהו אחד כדי לקבל משהו אחר], או לחלופין להישאר עם ה290 שהוא גם מצוין:

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפשר לרדת בלוח מH97 לH81, אין לזה משמעות על הביצועים ממש, אבל תוכל להכניס מעבד יקר יותר (כמו שאני עשיתי) או להכניס כרטיס מסך יקר יותר.

ניתן להשאיר H97 עם I5 זול יותר כמובן.

3.jpg

זאת ההצעה שלי, היה פה מישהו שהציע ספק כוח 500W לR9 290, לדעתי זה קצת בדיחה לשים ספק כזה במערכת כזאת. יש לי מערכת הרבה יותר חלשה (I5 4430, 8GB RAM, שני הרדיסקים, SSD וGTX650) ויש לי ספק כוח 520W ממותג. לדעתי אין מה לחשוב על פחות מ600W, בעיקר כשההפרשים במחירים לא גדולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על ההצעות חברים.

DORSHT - לדעתי המעבד ששמת מיותר כי הוא בעל מכפלה פתוחה (K מסמן זאת אם אני לא טועה) ואין צורך בדבר משום שאוברקלוק לא יהיה.

אפשר לראות במפרט שלך מחירים של חלקים בנפרד?

פורסם

אתה יכול לרדת במעבד לi5 4460, ואז תקבל SSD 250GB או כרטיס מסך חזק יותר.

ולמה לא OC?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...