Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע קניתי רכב מיד 2 , יונדאי I30 שנת 2009 INSPIRE , לאחר כמה ימים המערכת שמע שלי , התחילה לקצר ( צליל קצר חשמלי ) ואז היא מתאפסת .

המשכתי לנסוע אם זה , לאתמול המערכת בכלל התחילה להתכבה , אבל לפעמים היא התחילה לעבוד שוב , אבל זה ממש לא מוצה חן בעייני , הלכתי לשתי מקומות ( בירושלים ) המתעסקים בסאונד ברכבים , ושניהם אמרו לי שהעלות של התיקון הוא 2000 שקל , לפי דעתי זה מחיר מופרח , רצתי לדעת האם יש לכם ניסיון עם היונדאי בנושא הזה , או פשוט עצות של מה לעשות ...

תודה מראש

פורסם

מערכת מולטימדיה סבירה תשאיר אותך עם כמה מאות ש"ח בארנק. הבעיה היא,שאני לא משוכנע,שבזה פתרת את העניין.

יש בעיה שיש לאבחן אותה בשירות של אביזרי רכב :(תיתכן בעיית מצבר,תקלה במערכת עצמה,טעינת יתר/חיבורים לא תקינים .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מערכת מולטימדיה סבירה תשאיר אותך עם כמה מאות ש"ח בארנק. הבעיה היא,שאני לא משוכנע,שבזה פתרת את העניין.

יש בעיה שיש לאבחן אותה בשירות של אביזרי רכב :(תיתכן בעיית מצבר,תקלה במערכת עצמה,טעינת יתר/חיבורים לא תקינים .

הבעיה היא שזה פאנן של האוטו , זה לא כמו מערכות ישנות שאפשר לקחת ולהוציא , שתי מוסכים אמרו לי שזה יעשה לי 2000 שקל . אבל עדיין נשאר ומאמין שיש אנשים שיתקנו את זה בתשלום הולם ולא במחיר מופרח

פורסם

אל תרוץ להחליף חלקים כי השאלה היא אם אין חלק אחר שגורם לקצר. אצלי ב I20 כניראה התקנה חאפרית פה בארץ עשתה לי בלאגן ברכב וגרמה להרבה מכלולים לא לעבוד או לעבוד לסירוגין. בסופו של דבר תיקון של 250 ש"ח פתר את הבעיות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544731-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%9C%D7%AA%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99!&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

פורסם
קשה לאבחן את זה מכאן אבל אם היא מתכבה ומתאפסת נשמע שיש לך בעיה של מגעים או קצר איפשהו

נכון , אין לי דרך לאבחן את זה , אבל צערי הרב כל מוסך העוסק מערכות שמע ניסה לתפור אותי , והם אומרים לי שהתיקון דורש מערכת חדשה , ומה שהכי מסריח בכל זה , שאף אחד לא באמת פתח את המערכת ולא באמת בדק , אבל להגיד " תשמע זה יעשה לך 2000 שקל , כולל עובדה " הם אומרים את יופי .

וזה לא עיניין של תפרנות , זה עיניין של עקרון , לא רוצה לשלם מחירים כהלו .

שורה תחתונה , המערכת מתכבה לבד , מקצרת , לפעמים בכלל לא עובדת שעות , ואז פתאום זה עובד , אחרי שאני שומע מוסיקה איזה 10 דקות , צליל של קצר חשמלי , והיא מתאפסת , ולאחרונה שאני מניע את האוטו , המערכת פשוט לא עובדת .

כל הביג דיל שלי בעיניין הזה , שמוסיקה מאוד מוסיפה לי לחויית הנהיגה .

וזה מאוד חושב לי .

אני מאוד מודה לכל המגיבים פה .

תודה

פורסם

יש לך גם בתל אביב אנשים מקצועיים ואני מאמין שגם בירושלים והסביבה, רק חכה להמלצות.

אני למשל מהדרום אבל מטפל ב"רמי שירותי רכב" מומחה יונדאי בתל אביב, שהוא מומחה יונדאי ומשתמש בחלקים מקוריים אבל לא מורשה יבואן.

יש פה המלצות גם על מוסך זיסו, אני לא הייתי שם אבל קיבלתי המון המלצות עליו.

פורסם (נערך)
יש לך גם בתל אביב אנשים מקצועיים ואני מאמין שגם בירושלים והסביבה, רק חכה להמלצות.

אני למשל מהדרום אבל מטפל ב"רמי שירותי רכב" מומחה יונדאי בתל אביב, שהוא מומחה יונדאי ומשתמש בחלקים מקוריים אבל לא מורשה יבואן.

יש פה המלצות גם על מוסך זיסו, אני לא הייתי שם אבל קיבלתי המון המלצות עליו.

( דיברתי עם זיסו הוא אמר שאין לו מה לעשות עם זה )

תכלס , רק תגיד לי מקום שיתקן את זה במחיר הולם , ואני יסע לשם .

זמן זה לא בעיה בישבלי .

תודה רבה לך על ההשקעה :)

עריכה אחרונה על ידי MaxNoize
פורסם

לי זה נשמע כבעיית מגעים.

הייתי מנסה לפני הכול לפרק את היחידה ולבדוק את החיבורים שלה וגם לבדוק את הפיוז של אותו הצרכן.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...