Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי היתה גם בעיית מגעים וגם השקע של מצת הסיגריות גרם לקצר חשמלי.

בעיקרון , אני כבר מבזבז על זה יותר מדי זמן , ומצאתי מקום ( מפירוק רכבים ) שבו אני יצליח לקנות את המכשיר עצמו , ודיברתי עם הטכנאי רכב שלי , שירכיב את זה , ויבדוק את המצטים ברכב ובמקרה והיה צורך הוא יחליף אותם .

מה דעתך ?

פורסם

דעתי היא שחבל להחליף סתם חלקים וצריך לאתר בדיוק את מקור התקלה בוודאות...כפי שכתבתי אצלי התקלה בכלל נסעה מקצר שגרם שקע המצת, אם הייתי מחליף את כל החלקים שהפסיקו לעבוד יכולתי להגיע לסכום הרבה יותר גבוהה מ 250 ש"ח.

פורסם
דעתי היא שחבל להחליף סתם חלקים וצריך לאתר בדיוק את מקור התקלה בוודאות...כפי שכתבתי אצלי התקלה בכלל נסעה מקצר שגרם שקע המצת, אם הייתי מחליף את כל החלקים שהפסיקו לעבוד יכולתי להגיע לסכום הרבה יותר גבוהה מ 250 ש"ח.

אני מבין , אבל לרגע זה הביזבוז שלי יעבוד על 350 שקל כולל עבודה וכולל המכשיר .

ועוד הבעיה היא שאני עובד , והזמן הוא מאוד יקר לי .

פשוט כואב לי לבזבז על זה כל כך הרבה זמן .

פורסם
שיקול שלך :).

אחרי לאתמול בערב והיום בבוקר המערכת החדשה ( נו סוג של חדשה , שלקחתי אותה משחטת רכב )

תמורת 300 שקל .

בין לבין בזמן ההרכבה בדקתי את הכול , את המצת , ואת הרמקולים .

ולמה רמקולים ?

מוכנאי אחד הסביר לי שהרבה פעמים בזמן השטימה לפעמים בורחים לאזור הזה מים . וזה יכול לקצר לסירוגין .

סה"כ חברים .

במקום ללכת למקומות עם שם גדול שרצו 2000-2500 שקל עבור תיקון של המערכת .

יצאתי בנזק של 650 שקל , שזה כולל מערכת חדשה ושתי רמקולים של פאיונאר .

חשוב תמיד לעצור ולקחת צעד אחד אחורה . וללכת ולהתייעץ .

וזאת הדרך הטובה ביותר להמשיך ולהנאות מהרכב שלכם , ולא לעודד תעשייה של שקרים וגנבות .

תודה רבה לכולם על הייעוץ .

בא נקווה שהכול ימשיך לעבוד כמו שצריך .

פורסם

על איזו קורוזיה אתה מדבר? חוץ מהלחמה וקצת פלאקס מסביבה אני לא רואה שום קורוזיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...