Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לצערי הרכב לא רוצה להניע. נסעתי איתו היום נסיעה קטנה של מספר דקות, ולאחר שעה וחצי של המתנה ניסיתי להניע ללא הצלחה.

סטסטר יש, מסתובב והמנוע זז אבל לא מניע. הטורים לא זזים. בפעם הראשונה שניסיתי לאחר העמידה של השעה וחצי הוא הניע ל-1-2 שניות ואז נכבה.

מאז, הסטרטר מסתובב אבל הרכב לא מניע. לפעמים גם אין רעש של סטרטר כאילו לא מקבל את הפקודה מסיבוב המפתח.

הרכב ללא כל קודנית או עלוקה או קודן. רק להכניס מפתח, לסובב ולהניע. יש לציין שהוא נסע אתמול נסיעה מעפולה לנתניה ובחזרה ללא כל תקלות.

רק לסגור פינה, ניסיתי להניע עם כבלים, 2 סטים נפרדים מרכב תקין (גם משפחתית), וזה גם לא עזר... מסרב להניע.

כמובן שהזנתי גרר למוסך שלי.

לפני כ-3 שנים הייתה לי תקלה דומה, והבעיה הייתה משאבת דלק תקולה, הוחלפה משאבה מ'המאגר'.

אשמח לשמוע דעותיכם והמלצותיכם, מקווה שהנזק מינורי (סטודנט :( ).

פורסם

מנוע הרכב צריך תערובת של דלק ואוויר וכמובן ניצוץ כדי להצית את העסק על מנת שיפעל.

ככל הנראה אם יש סטרטר תקין והרכב לא מניע צריך לבדוק האם מגיע דלק למנוע? אם לא צריך לבדוק את מערכת הזנת הדלק, משאבה, אינג'קטורים וכו'.

אם מגיע דלק ועדיין הרכב לא מניע ככל הנראה הבעיה בהצתה, פלאגים, חוטי הצתה, סליל הצתה וכו'.

במקרים נדירים יותר התקלה גם יכולה לנבוע ממחשב הרכב או מחיישן כזה או אחר (למשל חיישן MAP או MAF, תלוי מה יש אצלך ברכב).

פורסם

עדכון מהמוסך - הוחלף מצבר (הקודם היה אצלי כמעט 5 שנים מתוצרת 'וולטה') וגם המשאבת דלק אינה תקינה. זאת שהוחלפה בזמנו (הייתה משומשת, לא חדשה).

לא מפתיע הקטע של המשאבה, שכן הסימפטומים שהיו לי אתמול, דומים מאוד למה שהיה לי בזמנו כשהמשאבה הקודמת הלכה לעולמה.

כמה אמורה לעלות משאבה חדשה? והאם הדגם הוא אוניברסלי לדגמי מיצובישי או שישנה משאבה ייעודית לדגם כריזמה?

• תוכן חדש...