Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז אחד מהחומרים שקניתי בשביל חידוש פנסים, נשפך בתא המטען וכמובן שמדובר במסריח שביניהם - הטרפנטין.

נשפך ממש מעט משהו 20+- מ"ל

אבל הריח מחרפן, זה בתא המטען וזה על הבד / שטיח.

איך מעלימים את הריח? ממה שהבנתי זה מתנדף אבל הריח שולט לי ברכב לבנתיים..אפילו ה Stripper של CG לא עזר (מריח כמו חשפנית חמוצה)

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה חברים

רועי - נשפכה גם אצלי כמות ממש קטנה. הבקבוק כמעט מלא אבל הריח שזה עושה ואוו.

אני גר ברחוב הולנדי בו לא ניתן להחנות עם רכב פתוח כי אין לי חניה משלי לצערי, עשיתי נסיעה של חצי שעה במקרה היום ונסעתי עם חלונות פתוחים, השארתי מעט את הבגאז' פתוח שיצא הריח, מחר אני עושה שטיפה לרכב אז נשאיר אותו משך כל השטיפה.

אלי - הבעיה שעל השטיח יושבים להם מגבר וסאב וצריך קצת לפרק אותם בשביל זה.

בנוסף אני אמור לדאוג מריח שישאר לאחר מכן או שזה מתנדף לגמרי ולא ממש משאיר זכר?

התזתי על זה מעט ONR וקצת "קרצפתי" עם מברשת קטנה..

Opel Adam S 2017

פורסם

liav 12 היקר מה עשית הפעם? :-D

האם השטיח בתא המטען ניתן לשליפה החוצה? קח הביתה ושטוף עם מים וסבון כביסה. סבון כביסה מוריד כמעט כל דבר.

תן לו להתייבש בחוץ ותחזיר לרכב.

האם החומר נגע בתחתית הרכב? בצע גם ניקוי יסודי עם APC.

ריחנים לא יעזרו זה רק יגביר את החלחלה. מציע לטפל בבעיה!

בהצלחה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

Darkmanxxx (איזה כינוי הורג) - אני בן אדם נזק, ככל שאני מנסה לשמור יותר ככה אני הורס, אבל היי ניסוי וטעייה זה אני :)

ניסיתי עם ריחנים - חיזק את הריח בבוקר אבל אחרי שכל היום הרכב היה בניחוח ממסטל, נכנסתי לרכב עכשיו ונעים פתאום ואין ריח של הטרפנטין, אולי בגלל שעכשיו לילה ואין שמש / חום שיחזקו את זה, מחר בבוקר אני אבדוק שוב.

לגבי השטיח השטח שנרטב ממש ממש קטן אולי 7-8 ס"מ אבל אם לא תהיה ברירה נוציא.

רועי - תודה! אני מראשל"צ אבל באיזור של הזקנים (נווה ים) - זה גם יכול להקרא איזור קודש.

שמתי בנדיבות כמות של סטריפר + כימיקל אבטיח ואפילו פינקתי בבלאק קריסטל שלהם, רכב של כוסיות עם ניחוח של ברוט (לא מתלהב ממנו)

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקי, אם ככה אני סומך עליך. (ניסוי וטעייה כבר אמרנו?)

אותך הכינוי הורג,אותי הסמלון תצוגה שלך. :-P

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מתיימר להיות הסמיילי ששמת :)

אגב אם כבר כתבתי אני מעדכן - הריח נעלם כלא היה, אני מתפלא, אולי ה ONR הסטריפר והניחוח אבטיח של כימיקל עשו את העבודה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...