Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנסיעה לת"א עם 50 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלחו לי.. אתם מגזימים...

לסכן את החיים? למה כי הם נוסעים 70-80 קמ"ש? איזה שטויות...!

למה לעבור על החוק במודע? כשאתה נוסע 140+ זה לא לעבור על החוק במודע?

בדיוק אנשים שנוסעים ככה ולא שמים ז** על אף אחד ועל החוק הם הרבה יותר מסוכנים מליסוע 70 -80 ושתידעו שמשאיות נוסעות יותר לאט כי עקפנו הרבה...

נכון שהם יותר כבדות ורואים אותן אבל בכל זאת יש הרבה יותר מטורפים מאיתנו

ותודה על התגובה היא הייתה במקום

פורסם

כלומר, מה שאתה אומר זה שאם המכוניות נוסעות מהר וזה מסוכן, אז גם לך מותר להסתכן? אני מציע לך לבקר במחלקה נוירוכירורגית בבי"ח "בלינסון". עם גישה מחשבתית כזאת לא תגיע רחוק בכול נושא הבטיחות שלך. או שאתה צעיר מאוד או שיש לך עוד הרבה ללמוד. אין יותר מסוכן (אופנוע?) או פחות מסוכן (אוטו?). יש מ ס ו כ ן , לא משנה אם יותר או פחות. זה מזכיר לי משהו שאמר לי אחד שחצה כביש שלא במעבר חציה, בגדים כהים בלילה וכמעט עליתי עליו עם האופנוע שלי. הערתי לו ש -10 מטר בהמשך יש מעבר חציה מסודר: "מה ההבדל? בין כך ובין כך אתה (כלומר אני...) צריך להזהר! אני הולך הרגל ואתה הנוהג!" אכן אימרה חכמה מאד. ועל כך כבר אמרו לפני את המשפט (הנדוש?): תהיה חכם ולא צודק.

אני מאחל לך אריכות ימים.

• תוכן חדש...