Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בקפריסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

~

לאחר שסיימתי את העבודה אצל הלקוח נותר לי יום אחד פנוי. בשלב זה כבר החלפתי את הניסאן נוט החדשה שלי ועברתי לק יה פיקנטו מהדור הקודם שבקושי סחבה (מהירות בהרים 40-50 קמ"ש). יצאתי מהמלון בלימסול ב-9 בבוקר ונסעתי לכיוון פאפוס (עם הפסקה של חצי שעה), משם עד הגבול הטורקי ליד ניקוסיה, משם לאיה נאפה (טיול רגלי של שעה) ובחמש בערב כבר הייתי בשדה התעופה בלרנקה. אם היה לי את שארית היום הייתי יכול גם לטייל בלרנקה עצמה ולחזור ללימסול (נסיעה רגועה של שעה וקצת). אז כן, זה אפשרי, מן הסתם אם תרצה להכניס טיול בהרים או פעילות נוספת באמצע זה יקח יותר זמן.

לגבי מלון - הייתי ממליץ לחפש משהו בקו שני לים, למרות שרובם נמצאים על קו החוף. בלימסול זה מבטיח קצת פחות ערסים וומכוניות מתחת לחלון, וממילא הטיילת וחיי הלילה נמצאים במרחק הליכה משם.

עריכה: נזכרתי במשהו, כדאי להכין שטרות קטנים ליום האחרון כשאתה מחזיר את הרכב. ליד שדה התעופה נתקלתי בתחנות דלק שהתשלום בהן הוא מראש ובשירות עצמי, אך כרטיס האשראי שלי לא עבד שם. הקופה קיבלה תשלום גם במזומן, ולמקרה שלא יודעים להעריך כמה דלק בדיוק יכנס למיכל, כדאי שיהיו בהישג יד שטרות של 5 או 10 שאפשר להכניס לפי הצורך. פגשתי שיטה דומה גם בפינלנד.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אם אני לוקח מלון בלרנקה או לימסול - זה באמת פשוט להגיע ולחזור מכל מקום באי באותו יום?

באמת אפשר להקיף את כולו ביום בלי בעיה?

היקף החלק היווני הוא לדעתי משהו כמו 300-400 ק"מ, אפשר להקיף ביום אחד אבל לא ישאר יותר מידי זמן לעצור ולטייל.

מלימסול ללרנקה בערך שעה וחצי נסיעה, מלרנקה לניקוסיה בערך שעה-שעה ורבע. פקקים לא ראיתי שם יותר מידי.

פורסם
~

עריכה: נזכרתי במשהו, כדאי להכין שטרות קטנים ליום האחרון כשאתה מחזיר את הרכב. ליד שדה התעופה נתקלתי בתחנות דלק שהתשלום בהן הוא מראש ובשירות עצמי, אך כרטיס האשראי שלי לא עבד שם. הקופה קיבלה תשלום גם במזומן, ולמקרה שלא יודעים להעריך כמה דלק בדיוק יכנס למיכל, כדאי שיהיו בהישג יד שטרות של 5 או 10 שאפשר להכניס לפי הצורך. פגשתי שיטה דומה גם בפינלנד.

דוקא בפינלנד אין בעיה עם כרטיסי אשראי, בתנאי שיש להם צ'יפ. נתקלתי בבעיה לפני 10 שנים באיטליה, כאשר המכונה קיבלה רק שטרות של 50 ו-20 אירו. בשעות היום אין בעיה לשלם במדוייק בחנות התחנה אבל אחרי 18:00 אתה תלוי לחלוטין באוטומט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לכולם!

אם אני לוקח מלון בלרנקה או לימסול - זה באמת פשוט להגיע ולחזור מכל מקום באי באותו יום?

באמת אפשר להקיף את כולו ביום בלי בעיה?

קח בלימסול. משם תוך שעה עד שעה וחצי אתה מגיע לכל מקום באי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...