Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי וולבו 940 שנת 1995. מלאתי פעם ראשונה פול טנק (האוטו אצלי כמה חודשים) ,מאז המילוי נסעתי 180 ק"מ

המחוג עדין על פול טנק. שאני מכבה את האוטו המחוג יורד למטה ,ככה שבעיה במחוג לא ניראה לי. בפעמים הקודמות מלאתי לא תנק מלא והמחוג תיפקד כראוי

האם יש מצב שהמצוף נתקע בגלל המילוי ? אם כן איך אני משחרר אותו?

פורסם

לכמה ק"מ מספיק טנק?

אצלי במגאן טאנק מספיק לכ1000 ק"מ, ב170~ ק"מ הראשונים המחוג לא זז.

כשרק קניתי את הרכב גם אותי זה הלחיץ והתקשרתי לבעל הרכב הקודם לשאול אם המחוג תקין.

שווה לך לעקוב עוד טיפה.

יום טוב גם לך

פורסם

רק שבוולוו הוא צריך כבר לרדת רבע

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טוב תידלוק נוסף לא הזיז את המחוג, כניראה המצוף תפוס. איך אני מגיע למצוף?

מהבדיקה של הצריכה חיתי בסרט שהאוטו צורך 1ל7. יצא לי 1 ל5.6 שרוב הנסיעות בתוך העיר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

משגע אותי הקטע הזה שהמחוג לא זז. איפה יושב המצוף? אני יכול לבצע את זה לבד?

נוסף עכשיו בעית טורים שעולים ויורדים (לא יותר מדי ),במיוחד בשילוב לרווס

עשיתי ניקוי מצערת והוספתי תוסק K44 , לא עזר

• תוכן חדש...