Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

טיול של 5 ימים באמסטרדם, מעוניינים יום אחד להשכיר רכב ולצאת מחוץ לגבולות מרכז אמסטרדם.

הטיול יכלול את:

מוזיאון הכלא של האג Museum de Gevangenpoort

ואת

Louwman

כרגע נראה שניקח רכבת אבל בכל מקרה אני רוצה לבדוק את האופציה

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

רכבת, טראמים ואוטובוסים עדיפים בהרבה.

בכל הביקורים שלי בהולנד אף פעם לא נזקקתי לרכב ורוב הזמן אני מתזז מקצה לקצה של הולנד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במקרה זה רכבת ורגליים, לפחות לגבי מוזיאון הכלא, שנמצא בסמוך לבית הפרלמנט ועוד מספר מוזיאונים, בטווח של כמה דקות הליכה. את ה-

Louwman איני מכיר, אבל כיון שמדובר בהולנד קרוב לודאי שאוטובוס או טראם יעשו את העבודה.

שים לב לנהלי התשלום המוזרים בתחבורה העירונית בהולנד, אם לא השתנו בשנים האחרונות יש שם כמה טריקים שאם אינך מכיר אתה עלול לספוג קנס כבד ממבקרי הכרטיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכבת ואופניים (או חשמלית / אוטובוס). ואם ממש מתפנקים - לוקחים מהרכבת מונית. סביר להניח שיעלה ביחד כמו השכרת הרכב ובלי עלויות חנייה...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שים לב לנהלי התשלום המוזרים בתחבורה העירונית בהולנד, אם לא השתנו בשנים האחרונות יש שם כמה טריקים שאם אינך מכיר אתה עלול לספוג קנס כבד ממבקרי הכרטיסים.

קראתי אבל אני אשמח אם תוכל רשום בכל מקרה.תודה

פורסם

אני התיחסתי למשהו שהולך ויוצא משימוש, כרטיסי קרטון שמוחתמים בכניסה לכלי התחבורה. להבנתי הוא מוחלף בהדרגה על ידי כרטיסים אלקטרוניים, אותם איני מכיר. בכל מקרה, מבקרי הכרטיסים בהולנד זכורים לי כמפחידים למדי (בדרך כלל זוגות של מבקרים, שכל אחד מהם מגמד את סופו, בעלי סמכות להטיל קנסות לא קטנים ולעכב את הסרבנים או חסרי המזומן עד הגעת שוטר), ולפני שמשתמשים בתח"צ יש ללמוד את שיטת התשלום באתר של חברת התח"צ בעיר המיועדת לביקור.

בכל מקרה, אולי נציג הפורום באמסטרדם יבהיר את הסוגיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום באוטובוסים יש עדיין את הקרטון שאתה קונה מהנהג או הקופה וברכבות והטראמים האלקטרוני שמאוד נוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תכנס לאתר של שלמה סיקסט, המחירים יותר זולים בהרבה מהאתר העולמי של SIXT. השכרה ליומיים לא צריכה להיות יקרה במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היום ברכבת הכרטיס הוא מקרטון אבל עדיין דורש הפעלה על שערי הכניסה האלקטרוניים (שתמיד פתוחים).

לפעמים מכונות הכרטיסים נמצאות אחרי השערים, מה שיוצר מצב שצריך לקנות כרטיס ואז לחזור לשער ולהפעיל אותו.

מעבר לכך, באוטובוסים ובחשמליות ניתן להשתמש בכרטיס קבוע (פלסטיק, כ-8 יורו, לא כולל טעינה) , או כרטיס זמני שנקנה על החשמלית (או אוטובוס).

כרטיס זה יקר יחסית (2.60) אבל מאפשר תנועה בכל העיר, ובין קווים , בתוך מסגרת זמן של שעה.

מה שחובה לזכור או להפעיל ולהפסיק את הכרטיס בעלייה אל, וביציאה מה חשמלית.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני התכוונתי ל-strippenkaart הותיק, אותו הכרתי ב-1980 ודומני שעדיין פקשתי בו בבקור האחרון שלי בהולנד לפנימספר שנים. קראתישהוא הולך ויוצא משימוש, אבל כיון שחלפו כמה שנים מאז בקורי האחרון בהולנד איני מעודכן בשיטות התשלום.

פורסם

האם יש לכם המלצה על סים מקומי?

• תוכן חדש...