Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ | קניית רכב מיני תקציב 15-17K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדיף משנה 2006-2005 לא מרמין שאני יכול להביא אוטו משנת 2008-07 בתקציב כמו שיש לי

אני הולך להשתמש באוטו בעיקר בעבודה שזה מקסימום נסיעה של 3 דקות נגיד 3 קילומטר חברים בקריות/חיפה/נשר וכו' גג 50-60 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע

רכב אוטומט

אז אני מעדיף מיני המליצו לי ללכת על רכב יפני מה אתם ממליצים תודה רבה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Elron1
פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך יונדאי גטס,נסה לחפש משנת 2006 עם מנוע ה 1.4 ברמות גימור GLS/GLI/GLX רוב הרכבים יהיו ברמת איבזור GLF ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

פונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור ELX/DYNAMIC,רכב חיסכוני ולא יקר לאחזקה,יש גם גירסת ה SX היא חיסכונית אבל עם גיר פחות מוצלח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך יונדאי גטס,נסה לחפש משנת 2006 עם מנוע ה 1.4 ברמות גימור GLS/GLI/GLX רוב הרכבים יהיו ברמת איבזור GLF ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

פונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור ELX/DYNAMIC,רכב חיסכוני ולא יקר לאחזקה,יש גם גירסת ה SX היא חיסכונית אבל עם גיר פחות מוצלח.

אז אתה ממליץ על פיאט פונטו?

פורסם

פונטו ספייס כן.

אבל גם גטס,תבדוק את שניהם ותבחר את הכי שמורה שמצאת.

לפעמים יש גם רכבים טובים פה בפורום למכירה.

רק תבדוק בפיאט שאין מים במקום נוזל קירור.

פורסם

פונטו ספייס רצוי הדגם עם הגיר הרציף, הוא יותר נעים לנהיגה ולנסיעה וגם אמין יותר. (ובנוסף מוצמד לו מנוע חזק יותר)

יש גם את הדגם עם גיר רובוטי, הוא פחות נעים ופחות מוצלח מקריאה בפורום. (וגם עם מנוע חלש יותר)

הגטס אכן אופציה טובה, מכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ועושה את העבודה. סוס עבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פונטו ספייס רצוי הדגם עם הגיר הרציף, הוא יותר נעים לנהיגה ולנסיעה וגם אמין יותר. (ובנוסף מוצמד לו מנוע חזק יותר)

יש גם את הדגם עם גיר רובוטי, הוא פחות נעים ופחות מוצלח מקריאה בפורום. (וגם עם מנוע חלש יותר)

הגטס אכן אופציה טובה, מכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ועושה את העבודה. סוס עבודה.

פונטו ספייס כן.

אבל גם גטס,תבדוק את שניהם ותבחר את הכי שמורה שמצאת.

לפעמים יש גם רכבים טובים פה בפורום למכירה.

רק תבדוק בפיאט שאין מים במקום נוזל קירור.

עדיף נוזל קירור כאילו?

פורסם

כאילו זה חובה נוזל קירור.

פורסם

נוזל קירור פראפלו בצבע אדום או כחול. זה הנוזל שתצטרך לראות במיכל מי הקירור של הרדיאטור.

רצוי מאוד שהרכב יהיה עם היסטוריית טיפולים מסודרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...