Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כפי שמתואר בכותרת:

פיקאפ טויוטה היילקס 2.7 בנזין מנוע 2TR-FE,

התנעות קשות למעט זמן קצר מאד לאחר כיבוי.

פילטר דלק+מצתים הוחלפו לפני שבוע במהלך טיפול שגרתי ולא היה שינוי.

לאחר שמניע עובד פיקס - חלק,מגיב טוב,לא מעשן.

החשד שלי ללחץ דלק נמוך (משאבת דלק חלשה).

אין לי גישה לשעון לחץ עקב המקום בו אני נמצא (אזור נידח באפריקה..)

האם יכולה להיות סיבה אחרת לבעיה חוץ מהחשד שלי ללחץ דלק נמוך ואיך לבדוק את החשדות בתנאים מאולתרים?

ADZ

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

התנעה קשה גם יכולה להיות בגלל אינג'קטור/ים מטפטפים, זה גם תואם את התיאור שלך להתנעה קשה למעט זמן קצר לאחר כיבוי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אחלה,תודה.

1. האם אינג'קטור מטפטף לא יגרום לעישון?

2.האם יש עוד תופעות שמכוונות לבעיה הזו ושוללות את עניין המשאבה?

3. האם יש לי דרך לבודד את האינג'קטור/ים הסורר/ים ללא פירוק של כל הארבעה?

ADZ

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

1. כשבסטארלט זצ"ל שלי אחד מהאינג'קטורים (או יותר, החלפתי את כל הארבעה) טיפטף זה לווה בהתנעה קשה ולאחר מכן הכל תפקד כרגיל והרכב לא עישן. אני משער שזה תלוי בחומרת הטפטוף.

2. להערכתי אם הייתה בעייה של ספיקה נמוכה אז זה היה מורגש בעומס, בזמן האצה או נסיעה במהירות גבוהה. מדבריך נשמע שהעסק תקין ורק ההתנעה היא קשה.

3. הדרך הטובה ביותר לאתר אינג'טור דולף היא על test bench כזה שיש אצל מכוני הזרקות. לחילופין ואם מתקן כזה אינו נגיש לך אולי אפשר לאלתר מתקן שייצר לחץ דלק מדומה על האינג'קטור ולראות אם הוא מטפטף, צינורית ומזרק אולי?

שווה לשלוח הודעה פרטית לחיים יוד לראות מה הוא אומר, מקצוען אמיתי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...