Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שמתי לב שיש פה כמה וכמה חברים שמבינים בחומרה ומייעצים\עוזרים :-D

יש לי מחשב נייח בן 4 שנים. בדר"כ שימש למטרות אמולציה ולכן יש לו 16GB DDR3 וSSD ככונן קשיח. מעבד i7 כלשהו.

בזמנו התקנתי בו את הכרטיס הבא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121435

המליצו לי עליו מאוד במיוחד משום שהוא נותן תמורת מצויינת לכסף (עלה כ800-900 ש"ח). בנוסף, הוסבר לי שאם יהיה לי צורך בעתיד, אוכל לקנות עוד אחד, ולחבק אותו במקביל בSLI. בלוח אם (P5G41T-M LX) יש עוד סלוט, וגם בספק יש עוד תקע משורשר לכרטיס.

אני לא גיימר, אבל כן רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חדשים (5-8 שנים), אבל עם הכרטיס הנוכחי אני עדיין סביב רמת MEDIUM מבחינת הגדרות גרפיקה.

אני מעוניין לשפר את הביצועים הגרפיים בהוצאה כמה שיותר קטנה, כי באמת שזה לא משהו שאני בדר"כ צריך או עושה בו שימוש. הכיוון הנוכחי שלי הוא לחפש כרטיס כזה יד2 אבל אני לא מצליח למצוא (חוץ מכמה אנונימיים בארה"ב). אז אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול להשיג כזה, אודה לו מאוד.

לחילופין, אם למישהו יש כיוון יותר טוב להשגת המטרה שלשמה פתחתי שרשור זה, אשמח לשמוע.

תודה רבה :-)

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

כמה דברים:

1. אין לך אפשרות ל-SLI, ואין לך עוד PCIE נורמאלי (16 או 8) בלוח אם אז אתה יכול לשחק רק עם כרטיס מסך אחד

2. כשאתה רוצה לשפר ביצועי גרפיקה חשוב כי תציין לנו את הרזולוציה של המסך שלך שנדע איזה כרטיס בדיוק יתאים לך

3. איזה ספק כוח יש לך? דגם מדויק יעזור או לפחות שם חברה+וואט

4. ציין לפחות משחק אחד או שניים כדוגמה על מנת שנבין את סוגי המשחקים שאתה מעוניין לשחק.

למשל אסטרטגיה לרוב יעבדו על הגדרות גבוהות לעומת משחקי פעולה שיעבדו לך על הגדרות בינוניות עם אותו כרטיס מסך.

5. אחרי שאתה מודע לכך שאי אפשר SLI ותצטרך להחליף כרטיס מסך, מה התקציב שלך?

כמובן שאני גם ממליץ לך לקנות רק מיד2, אין סיבה לקנות חדש. כמובן לקנות כרטיס עם אחריות ולא קירור מפוח בשום מצב.

פורסם (נערך)

d30DK

אופס, עשיתי טעות :| זה לא הלוח שלי, זה לוח מעמדת עבודה בסיסית שהרכבתי פעם. לקחתי את שם הדגם מאיזו קבלה ישנה.

זה הלוח שלי:

http://www.asrock.com/mb/Intel/Z68%20Extreme4/index.asp?cat=

ספק כח של VANTEC 750W הספקו. אם אני זוכר נכון הוא מהסוג שצריך להיות מחובר לאל-פסק שמוציא גל סינוס טהור, וזה המצב אצלי. מחובר לאדוויס סמארט ויז'ן.

רזולוציה של המסך היא 1920X1080 בחיבור DVI.

אני אחפש בלוחות של האתר שHWGEEK הביא.

באופן כללי, אם אני מוצא עוד כרטיס כזה, לחבר אותם ביחד זה כיוון נכון? האם צריך אותו כרטיס ברמת המק"ט או שמה שחשוב זה הצ'יפסט?

בנוגע למשחקים. דוגמא אחת למשל היא shogun 2 total war . ראיתי איך הוא נראה במחשבים טובים. אין LAG בכלל.

שוב תודה

עריכה אחרונה על ידי Stone
פורסם

אוקיי, זה הספק כח שלי, הדגם בהספק 680W. זה לוח האם

אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס במקביל לנוכחי - ASUS GTX 550 TI ורוצה לדעת מה אני יכול להוסיף ובמה כדאי לבחור. מעדיף גם לדעת מראש אם הסטאפ שיש לי עכשיו יתמוך בכלל בשני כרטיסים מבחינת כח (איך אני בודק את זה מראש?). בנוסף, האם אני חייב GTX 550 או שגם GTX570 (נגיד) יעבוד?

תודה רבה

• תוכן חדש...