Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מבעיה מאוד מעצבנת באוטו, הקול שיוצא מהרמקולים מתחלף בין הצדדים לסירוגין ונדיר שהוא יוצא משני הצדדים יחדיו.

לפעמים כשאני מגביר את הווליום הבעיה מסתדרת אך לא תמיד. מדי פעם זה קורה לי בפניות שמאלה/ימינה.

המערכת שיש לי היא : 1-HU של פיליפס CEM210 (מתכוון להחליף בקרוב)

2- קומפוננט קדמי של סרוין ויגה 3- רמקולים 6*9 פשוטים מאחור 4- סאב קנווד .

הקומפוננט והסאב מחוברים למגבר 4 ערוצים והרמקולים האחוריים מחוברים למגבר שני ערוצים בנפרד.

סליחה על הבורות, אשמח לעזרתכם !:-(

פורסם

מאחר ולפי תיאורך, הדבר מתרחש בכל הרמקולים, אני מניח שמקור הבעיה הוא בר"ד או בחיבורי ה-RCA שלו שמתפצלים אני מניח למגברים.

מאחר ולפי שרשור אחר שלך, בכוונתך להחליף את הר"ד בכל מקרה, תתחיל בזה, ועל הדרך בדוק שכל החיבורים תקינים, מחוזקים ונטולי קורוזיה.

פורסם

תודה על המענה :)

שמתי לב שיש לי שני מפצלים כאלה שמחברים את הRCA שמגיעים מהמגבר (אני מניח) לר"ד, זה אמור להיות המצב או שהמתקין התעצל והעדיף לחסוך בעבודה ?

האם יש דרך שאני אוכל לבדוק מאיפה הבעיה ספציפית ?

פורסם

בר"ד הקיים אצלך אאל"ט קיימת רק יציאת RCA אחת, ולכן אין ממש אפשרות אחרת מלבד להשתמש במפצלים (כן אפשר להשתמש ביציאות הרמקולים הרגילות במידה ומשתמשים במנחת או שלמגבר יש כניסות ייעודיות לכך, Hi Level).

עקרון העבודה המנחה יהיה לבודד משתנים.

צריך לדעת בשביל זה בדיוק איך הכל מחובר, אבל להתחיל מלוודא שהחיבורים תקינים ולא רופפים, ואז לעשות "הפרד ומשול" לכל רכיב, אם יש צורך גם להחליף רכיב זה או אחר באופן זמני.

פורסם
אתה צודק, אך ברור שלזה הכוונה ב"צד של האוטו" :)

ד.א לא נותן לי לערוך את הכותרת

אני מתכוון לבן אדם שהוא כנראה מנהל פורום ראשי או מנהל פורום אודיו שתמיד עורך לאנשים בעל כותרת לא תקינה והופך אותה למשהו מצחיק.

• תוכן חדש...