Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירשור הזה כל כך מיותר ודביק, וככל הנראה בגלל שאתה לא מבין שכשמכפילים ב 4 הכוונה היא להמיר לש"ח, כך שאתה זה שמדבר שטויות.

לא מבין למה הוקדשו 8 עמודים לפורד מונדיאו קופה שמישהו החליט לקרוא לה מוסטאנג.

טוב, כתיבה לחוד וכוונות לחוד... שרשור דביק או לא או לנעול, בשביל זה קיימים מנהלים לא?

"פורד מונדיאו קופה" זה גם פרימיום? טוב לדעת.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פורד מונדיאו קופה שמישהו החליט לקרוא לה מוסטאנג.

וזאת לא שטות בכלל :brickwall:

פורסם

יוסי, מוסטנג GT עולה לפי מה שאני יודע, במקרה הטוב 32K$ שהיא חדשה(ואולי יותר, אבל נגיד 32K),

ולא עם 200 מייל או 8000 מייל, אלא חדשה מהסוכנות.

תוסיף לפחות 2500$ שילוח, וקח 116% מס, ותכפיל הכל בדולר של 4, ותגיע ל 300 אלף שקל.

איך יוצא לאותו בחור 250 או 270 אלף אין לי מושג, אבל אולי הוא יודע דברים שאני לא, ונשמח אם ישתף

אותנו איך הוא מגיע למחיר הזה. ואני מדגיש שוב, לרכב חדש!!! לא משומש, לא 1000 מייל ולא 250 מייל,

אלא רכב חדש דנדש מהסוכנות.

עכשיו אם איילון אמרו שרכב של 300 עולה 320, אני באופן אישי, לא חושב פעמיים ומזמין מאיילון.

אם זה הפרש של 70 אלף זה סיפור אחר, אבל לדעתי זה לא המצב.

פורסם (נערך)
אם אני לא טועה, ה-116% אמורים לכלול כבר את 18% המע"מ

הם לא, אלו שני מיסים שונים.

ה-GT המאובזר ביותר עולה "שם" 10000$ יותר מה V6 או לחלופין, מזו שעולה כאן, 280000 שקל. ואצלנו כמעט 38000$ יותר.זה ההפרש בין 2 הרכבים הללו, אצלנו. אתה יכול רק בהפרש הזה לקנות עוד GT ועם הרבה עודף. או עוד מוסטנג V6 יחד עם עוד פיאסטה 1.6 חדשה. {רק מההפרש}.

זה רק כדי להראות לך עד כמה המחירים הללו הזויים.

המחירים הללו הם מחירי קנייה לצרכן ולא מחירי סוחר. את המיסים מחשבים{כנראה} לפי מחיר קנייה סוחר ולא לפי מחירים שנקבעו כאן על ידי היבואן, כולל הרווח.

בקשר לרכב פרימיום,{בפעם המיליון!}, הרכב חייב להיות באמת כזה, ולא תמחור הזוי או מופרז,אצלנו, יהפוך אותו לכזה.

מזל שה-I10 לא תומחר אצלנו ב- 200000 שקל, כי אולי גם עליו היית אומר שהוא פרימיום.

yossiaviel - :

24000 (מוסטנג הכי זולה) *4=96000

96000*1.16 = 111360

111360+96000 = 207360.

+5K אגרה ו-18% מע"מ מגיעים ל245000 עבור המוסטנג הכי זולה. כלומר בתרחיש הכי אופטימי שיש (לא המרנו רדיו לאירופאי, לא התקנו פנסים אחרים, לא היינו צריכים לקנות כל מיני הנפצות כדי שהרכב יעמוד באיזשהו תקן הזוי) איילון מרוויחים 25000 שקל על המוסטנג הזו (אתה טענת שהיא עולה 270, אם אני זוכר נכון).

אתה מוזמן לבצע את החישוב עבור גרסאות הGT בעצמך. אני רק ארמוז לך שהמחיר הסופי הוא באיזור ה400K ש"ח.

סלח לי שאני אומר זאת שוב, אני חושב שאתה לגמרי לא מבין את הקונספט מאחורי הייבוא המקביל.

הם לא מנסים לשבור את מחירי השוק, הם פשוט מנסים לאפשר לך לרכוש רכב ייחודי מבלי כאב הראש שבפרוצידורה והבירוקרטיה.

במילים אחרות- הם מוכרים לך נוחות וזה ״מוצר״ שאף פעם אינו זול.

יש לי חבר שעבד בעבר בחברה שהיתה מספקת שירות נוחות ללקוחות שמגיעים לנופש- הלקוח היה מתקשר אליהם ואומר להם אני נוחת בתאריך x ועוזב ב-y, אני רוצה שבחדר יהיו מצעים של גוצ׳י, שבארון תחכה לי חליפה במידות כאלה ואחרות ושעל המיטה תמתין לי בחורה עם שיער שחור, תחת מוצק וחזה בינוני.

חבר שלי והחברה בה עבד היו דואגים שכל זה יקרה.

אתה יכול לשער שהשירות הזה עלה ללקוח הרבה יותר ממה שזה היה עולה לו היה מתחיל לארגן את כל המפרט הזה בעצמו.

אבל הוא שילם כי הם חסכו לו את כאב הראש שבחיפושים ואירגונים, זה היה שווה את הנוחות שלו.

במחיר של מגש פיצה שאתה מזמין מהפיצרייה אתה יכול להכין 5 מגשי פיצה בבית, זה מונע ממך להזמין פיצה?

המסך שלי מלא בכתמי קפה עכשיו :D

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
24000 (מוסטנג הכי זולה) *4=96000

96000*1.16 = 111360

111360+96000 = 207360.

+5K אגרה ו-18% מע"מ מגיעים ל245000 עבור המוסטנג הכי זולה.

ידידי המלומד, שכחת סעיף אחד - את הרכב שבארה"ב צריך להוביל אל הארץ (2,500$) לשלם מכס על ההובלה (116%) ועל זה מע"מ.

פוף - עפו עוד 24 א' ש"ח.

אדון אביאל - כבר הבנתי שקשה לבלבל אותך עם עובדות, אבל פתאום כשמתעמקים במספרים תמחור הרכב נראה סביר מאוד.

פורסם

על פי מחשבון יושופ בכתובת הזאת:

http://ushopsmotors.co.il/?page_id=278

מוסטנג GT 2015 שעולה 32,000$ עם תוספת 200$ על הובלה פנימית בארה"ב תעלה 290,000 ש"ח בארץ.

נניח ויש פה חריגה של 10,000 ש"ח על הוצאות שלא כלולות בחישוב שם, כדוגמת ביטוח הרכב בספינה וכדו', עדיין... הגענו רק ל300,000 ש"ח.

זה אומר שהחישוב שלי למוסטנג 2014 משומשת עם מיילג' נמוך שעולה 28,000$ אכן תעלה לי 255,000 ש"ח עם הכללת שירות השילוח המלא שלהם.

במידה ואני בוחר בשילוח חלקי ומתעסק טיפה יותר עם ה"כאב ראש" בעצמי, יוצא לי 248,000 ש"ח.

פיספסתי משהו?

פורסם
אהמ...

[ATTACH=CONFIG]414594[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]414593[/ATTACH]

וזה עוד לפני שמדברים על מנוע 2 ליטר טורבו היישר מרכבי ספורט מהשורה כמו מונדיאו, אדג', S MAX ועוד.

לא עד כדי כך דומה.אגב מה עם עיצוב אחורי, עיצוב תא הנוסעים?

המנוע הוא 2.3 טורבו עם מעל ל-300 כ"ס, ומה זה משנה בעוד איזה רכבים שמים אותו? V6 ו-V8 עדיין שם..

פורסם
פספסת שאתה משווה רכב חדש באיילון, לרכב משומש

שאתה מביא לבד. ואח"כ אתה אומר שהתמחור שלהם הזוי

וזה ידידי לא נראה נכון.

לא ידידי, רק ציינתי שאני מביא משומש כי אני מחפש דגם 2014.

גם חדש חדש חדש דגם 2015 (GT) אפשר לייבא ב30,000$, ששווה ערך בייבוא אישי ל280-320 אלף ש"ח במקרה הקיצוני.

בעוד שאיילון מוטורס דורשים 420,000 על הדגם הזה.

http://southwestfordgreenville.com/Greenville-TX/For-Sale/New/Ford/Mustang/2015-GT-White-Car/37163337/

פורסם

שמע, עשית כאן סלט שאי אפשר לעקוב אחרי מה שאתה כותב.

אם ג'י. טי עולה 33 אלף דולר, אתה לא תביא אותה לארץ

בפחות מ 310 אלף שקל. לפי מה שאתה כתבת בהודעות

קודמות, איילון רצו על ג'י. טי 320 אלף. אז איך זה הפך ל 420

רק אתה יודע.

פורסם
שמע, עשית כאן סלט שאי אפשר לעקוב אחרי מה שאתה כותב.

אם ג'י. טי עולה 33 אלף דולר, אתה לא תביא אותה לארץ

בפחות מ 310 אלף שקל. לפי מה שאתה כתבת בהודעות

קודמות, איילון רצו על ג'י. טי 320 אלף. אז איך זה הפך ל 420

רק אתה יודע.

נניח שאפשר לייבא את הרכב לא ב-310000 שקל כפי שאתה בעצמך אומר, אלה ב-320000 שקל, בסדר? כמובן, אחרי כל המיסים האפשריים.

איילון מוכרת את הדגם הזה ב-420000 שקל, בוודאות. גם לפי האתר"wheel.co.il".

בהנחה שכל אחד חופשי ומותר לו להרוויח כרצונו, ולא חייב דין וחשבון לאף אחד, אני לא רואה פה שום בעיה.

פורסם (נערך)

בטלפון שהרמתי לאיילון (יש להם כמה 2014...) הנציג לא רצה להגיד לי את המחירים טלפונית, הוא רק אמר לי שV6 עולה בסביבות 280, וGT תעלה למעלה מ300,000 ש"ח.

מגוחך למדי

אני לא בדקתי עם איילון, אבל מר קילו בדק, ואמר שג'יטי

תעלה מעל 300 אלף, ושזה מגוחך, ואח"כ בהמשך ציין מחיר של 320 אלף לג'יטי, וחזר שזה מחיר מופרז

והוא יכול לקנות ולייבא בהרבה פחות.

עכשיו תסביר לי איך הגעתם ל 420 אלף.

אם זה המצב ולבד תייבא ב 310 או 320, לעומת 420

שרוצים באיילון, אין ויכוח. שווה לייבא לבד, עם כל הכאב

ראש. רק לדעתי אנשים אוהבים שלא לדייק בפרטים,

לא מחשבים עלויות נכון, לא מחשבים מיסים והובלה,

אגרות, ריצות שלהם, ביורוקרטיה, וישר רצים להתלונן

על המחיר המופרז.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...