Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מדינה שהמציאה כיפת ברזל לא מסוגלת לתקן אייפון? כל תאילנדי ב MBK מחזיק מעבדה, חלקי חילוף ומתקן כל אייפון בחצי שעה.

למה צריך לשלוח את המכשיר לתיקון של 45 יום??? עולם שלישי...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסוגלת יופי ויעידו על כך שלל מעבדות הסלולר שפרוסות בכל חור בארץ.

אפל פשוט לא רוצים שישראל ישראלי במעבדה של איידיגיטל / פלאפון / סלקום / אורנג' וכו' יפתח את האייפון.

ולכן טלפון שנפתח ע"י מעבדה שאינה מורשית אפל יאבד את האחריות.

אני מניח שבהתאם לתפיסת העולם של אפל יש גם תשלום כלשהו על "מעבדה מורשית אפל"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתכלס אם תקנה יבוא רשמי, אין סיכוי שהמכשיר מחודש או משומש וכו'.

למה? כי המכשיר מגיע ישירות מאפל עם שרינק (עטוף בניילון שקוף צמוד) א. אף מכונה בארץ לא תעשה את אותה עבודה. ב. גם אם כן אין סיכוי שמישהו יצליח לסגור את האייפון כמו שצריך.

עצה שלי? אילת. המחיר שהבחור פה ציין 810 דולר בארה"ב שווים 3,145 ש"ח לפי השער היציג. המחיר באילת הוא 3,304 ש"ח (נלקח ישירות מהאתר של איידיגיטל)

בשביל פחות מ200 ש"ח לא צריכים לטוס לחו"ל, מספיק להכיר מישהו שנוסע לאילת.

שיהיה בהצלחה.

ככל הנראה אעשה ייבוא אישי מאילת :wink:

מצחיק שאייבורי למשל, מוכרים את אותו המכשיר באילת בהפרש של כ 700 ש"ח מהמחיר במרכז.

לא עולה להם אותו הדבר?

או שהם משלמים מחיר שונה באילת?

פורסם

את זה אני יודע, אני שואל אם החנויות משלמות גם פחות כסף על המוצר באילת?

אם הן יכולות להוריד את המע"מ באילת ועדיין להרוויח על המוצר אז הן גם יכולות להוריד קצת במרכז, לא?

פורסם

המע"מ הוא לא חלק מהרווח, ולא החנות מורידה אותו, זה המדינה שלא גובה אותו.

החנות נשארת עם אותו רווח (תלוי בשאר ההוצאות שלה) אם המוצר באילת או בתל אביב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכשירים שנרכשו בארה״ב בעייתים למימוש אחריות בארץ. לעומת זאת, מכשירים שנקנו למשל באירופה אין כל בעיה לפנות ליבואנים הרשמיים (אישית אני יודע שאורנג׳ מטפלים במכשירים, גם אם אינך לקוח שלהם.).

פורסם

אתה טועה , זה היה נכון אולי בעבר. כיום מה שמעניין אותם הוא כפי שאמרתי, דגם המכשיר והאם הדגם הזה נמכר באיזור שצריך לתת שירות.

אני מכיר אישית מכשירים שבאו מ-USA וקיבלו טיפול בארץ, וכן כאלה שהגיעו מהמזרח (תאילנד) וקיבלו טיפול באירופה בכלל. התנאי היחיד היה דגם המכשיר.

אם יש "בעיה" עם מכשיר אמריקאי זה כנראה בגלל הדגם שלו (של וריזון או AT&T) להם יש דגם ספציפי שמיועד רק ל-USA. ב-USA נמכרים גם דגמים שמופצים בשאר העולם, ואיתם לא תהיה בעיה.

נראה שהגלובליזציה סופסוף פועלת לטובתנו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למיטב הבנתי, צריך שגם המכשיר יימכר ע״י אותו יבואן.

למשל אצלי, בדקו שהדגם שנמכר הוא הדגם שיש לאורנג׳ (האירופאי).

• תוכן חדש...