Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם,

לפני כארבעה חודשים עשו לי ציפוי ננו לצבע של הרכב (שחור), וע״פ הידוע לי הוא מגן על הצבע מחדירת כימיקלים וחומצות.

אני שוטף את הרכב בצורה ידנית ובכוחות עצמי.

אתמול, זיהיתי לאחר יבוש המים כתמים של אבנית ע״ג הצבע שמסרבים לרדת.

האם ציפוי ננו לא אמור להגן על הצבע מהכתמים האלו? איך אני חכול להסיר אותם מבלי לפגוע בצבע?

תודה רבה מראש.

פורסם

מהי טכניקת השטיפה שלך?

יכול להיות שהייבוש או השטיפה עצמה, בוצעו בשמש ישירה?

אני בכוונה לא שואל איזה ציפוי יושם על רכבך, כי בנושא הזה זה ממש לא משנה.

בגדול אין קשר בין הופעת כתמי מים ואבנית לדחייתם ע"י הציפוי, להפך אפילו, יש תופעה ברורה בחו"ל של הופעת כתמי מים/אבנית על רכבים מצופים.

בדיוק לשם כך יש מוצר מעולה של carpro בשם spotless, משתמשים בו באופן נקודתי על הכתם והוא נעלם.

המוצר לא פוגע בציפוי, אבל מכיל חומצה, כך שיש לעבוד איתו במשנה זהירות (כפפות, שטיפה טובה של הפח לאחר מכן), מעבר לכך הוא בטוח לשימוש ומקבל ביקורות מעולות.

בנוסף, יש לי נסיון לא רע איתו בעצמי על רכבי שלי, שללא ציפוי.

לינק לרכישה:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/carpro-spotless-water-spot-remover-50ml-876

אם הכמות לא תספיק, יש בקבוק של חצי ליטר וליטר.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם
מהי טכניקת השטיפה שלך?

יכול להיות שהייבוש או השטיפה עצמה, בוצעו בשמש ישירה?

אני בכוונה לא שואל איזה ציפוי יושם על רכבך, כי בנושא הזה זה ממש לא משנה.

בגדול אין קשר בין הופעת כתמי מים ואבנית לדחייתם ע"י הציפוי, להפך אפילו, יש תופעה ברורה בחו"ל של הופעת כתמי מים/אבנית על רכבים מצופים.

בדיוק לשם כך יש מוצר מעולה של carpro בשם spotless, משתמשים בו באופן נקודתי על הכתם והוא נעלם.

המוצר לא פוגע בציפוי, אבל מכיל חומצה, כך שיש לעבוד איתו במשנה זהירות (כפפות, שטיפה טובה של הפח לאחר מכן), מעבר לכך הוא בטוח לשימוש ומקבל ביקורות מעולות.

בנוסף, יש לי נסיון לא רע איתו בעצמי על רכבי שלי, שללא ציפוי.

לינק לרכישה:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/carpro-spotless-water-spot-remover-50ml-876

אם הכמות לא תספיק, יש בקבוק של חצי ליטר וליטר.

בהצלחה.

יש את החומר הזה בארץ?

פורסם

אסף תבדוק אצל pdr+ בפתח תקווה, הם מייבאים קאר פרו.

במקרה והמחיר גבוהה או שהכמות גדולה מידי לצרכים שלך, הלינק שהוספתי למעלה יכול לשרת אותך מעולה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...