Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתרשמות האישית שלי היא שיש יותר תלונות בכל הקשור במימוש אחריות מול יבואנים קטנים לעומת היבואן הרשמי, כמובן בהתחשב בחלק היחסי שלהם במכירות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם המכשיר פשוט יתפגר, רוב הסיכויים שהוא יתוקן/יוחלף אם נרכש אצל היבואן הרשמי. באשר להתעסקות עם תקלות נקודתיות (gps חלש וכיוצ"ב), אני לא מצפה מאף יבואן שיפתור כאלו כל עוד לא ניתנו הנחיות ברורות מהיצרן, שזה המצב עם שתי התופעות שציינת.

אילו הייתי הולך עם מכשיר מת ליבואן פרללי, אוטומאטית היו רצים לחפש פגמים פיזיים במכשיר ו/או לרכב על תירוץ הקורוזיה המפורסם בכדי להתחמק ממימוש אחריות.

כי היבואנים הרשמיים לא רצים לחפש פגמים פיזיים ו/או מסתכלים על מדבקת הקורוזיה? זה א' ב' שלהם.

יותר מזה אני אומר לך, ההוראה הרשמית של היצרניות היא לחפש גם פגמים פיזיים וגם מדבקת קורוזיה, ואם אחד מהם לא תקין אין אחריות מהיצרן.

זה לא עניין של יבואן כזה או אחר.

זה גם תנאי האחריות שלהם כלפי משווקים אחרים (למשל חברות סלולר וכו').

באופן רשמי גם Root/Jailbreak מבטל אחריות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תיקנתי נקסוס 5 שהתפגר ברונלייט (ובאחריות של רונלייט, כמובן). לא חיפשו אותי וגם זמן הטיפול (החלפת כל הקרביים, למעט המסך/דיגיטייזר וסוללה) היה סביר בהחלט. לעומת זאת, חבר שניסה לממש אחריות על כתם צהוב שהופיע לאורך הצד השמאלי ב G2 שנקנה ביבואן פרללי, נתקל תוך 2 שניות בתגובה של "הנה, יש בצד הנגדי בליטונת וזה מבטל אחריות יצרן וזה גם מה שגרם לזה" ושלחו אותו יפה לחפש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מבטיח לך שאם אצלך הייתה בליטונת זו התשובה שגם אתה היית מקבל.

זה שלא מצאו אותך לא אומר שלא חיפשו אותך, אני אומר לך מידיעה מוחלטת, ההוראה החד משמעית של היצרנים בחו"ל היא שנזק פיזי / קורוזיה אינה מגובה באחריות, ובדיקה של שניהם מתחייבת לפני מימוש אחריות (שזה אומר גם תיקון).

אם אין נזק פיזי אבל יש בלאי של שימוש (נניח פלסטיקה / איבוד צבע וכו') זה פשוט לא מכוסה במסגרת האחריות אבל לא משפיע עליה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלחתי לפני חודש גלקסי 4 לתיקון בגלל שהסים לא נקרא יותר (יש לי את החלק של המגירת סים ואני יכול להחליף לבד, אבל למה אם יש אחריות?)

*יש לציין שהמסך שבור כבר כמעט שנה אך מתפקד.

המכשיר יבואן רשמי ושלחתי אותו לתיקון בחנות סמסונג בראשון לציון.

אחרי שבוע התקשרו ואמרו "המגירה של הסים התקלקלה כתוצאה מנפילת המכשיר, תיקון יעלה 1600 שקל" פה הייתי נראה ככה :shock:

המכשיר מתפקד נהדר כבר שנה ולא הצריח שום תיקון, לילה אחד התקלקל החלק שאחראי על הסים, אז מחפשים סיבות למה לא להחליף?

מה הקשר בין מגירה של הסים לבין נפילה? (השבר של המסך בצד השמאלי למטה- הכי רחוק שאפשר מהסים).

1600 ש"ח? מכשיר חדש עולה 1700 שח.

כמובן שסמסונג לא אקנה יותר.

פורסם

זו בדיוק נקודת המוצא שלי בקנייה של מכשיר, כך או כך אין אחריות שווה את הנייר שעליו היא כתובה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה אני קונה יבואן רשמי היא שאני קונה מכשיר שכנראה לא נפתח ולא נבדק בחנות.

לרוב הוא יהיה סגור עם המדבקה של היבואן. אני יודע שבפנים יש את המטען המקורי ואני יודע שאין בנושא הזה משחקים.

אם זה לא יבואן רשמי כמו שאמרו לפני אפשר לעטוף את המכשיר ולהראות כאילו הוא חדש.

על אחריות אין מה לדבר ואין בארץ.

פורסם

כשאני קניתי את הסמסונג גלקסי מיני לפני 3 שנים האריזה הייתה אטומה לחלוטין עם מדבקה מחו"ל.

ולא קניתי מהיבואן הרשמי אלא מחנות פרטית מוכרת.

בדיוק היום הוא נדפק לי לגמרי לפחות החזיק 3 שנים ללא תיקון אחד.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...