Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לי מיטצבוטשי גרנדיס 2010 בנזין נפח מנוע 2400 משקל 2.250טון.

אני משלם כל שבוע כ350 ש"ח על נסיעה מהבית לעבודה וחזור בתוך העיר בערך 4 ק"מ לכל כיוון ופעם בשבוע נסיעה קצרה בין עירונית.

הרכב נוח למשפחה ומתאים לי מבחנת 7מקומות,

אין לי כסף לקנות רכב מתקדם יותר.

ואני מחפש לחסוך בהוצאות דלק.

לכן חיפשתי פתרון אני לא רוצה מערכת שפועלת על גז כי זה מסוכן לפי דעתי וגם יש הגבלה להיכנס לחניונים מקורים וצריך תחנות דלק עם תדלוק של גז.

אני יודע שיש מכוניות לבמוו וטיוטה שנוסעות עם מערכות מים.

לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שיש כל מיני תוספות של מערכות שעבדות על פירוק מים לחמצן ומימן.

1. רציתי לשאול אם המערכות האלה באמת מועילות או שיש שרלטנים שמנסים למכור מערכות לחיסכון בדלק?

התייעצתי עם חברה בחול והם המליצו לי על הקישור הבא:

Pure hydrogen system: http://www.drive-h2o.com/en/products-307281/for-cars-307441/open-products:815141 With this system the fuel saving will be about 30-35%. Price is EUR 490 plus shipping EUR 29.50.

2. האם למישהו יש ניסיון בנושא ?

3. מה אתם ממליצים לי ?

4. האם אפשר לעבור טסט עם מערכת כזאת ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי yossilev
הוספתי קישור דוגמא
פורסם

אתה כנראה מתכוון למכוניות מונעות מימן. לבמוו ולטויוטה ועוד כמה יצרנים יש דגמים כאלה .

בארץ אין תשתית לתדלוק מימן וכנראה גם אין תקן למכוניות המונעות במימן. חפש פתרון אחר, הגז אם מותקן בצורה מסודרת שמתאימה לתקן אין סיבה שתהיה מסוכנת יותר מאוטו רגיל המונע בדלק.

פורסם

גם לתידלוק מימן יש חסרונות. העיקרי מביניהם הוא שהאנרגיה שדרושה להפריד מימן וחמצן גבוהה יותר מהאנרגיה שמופקת.

חוק שימור אנרגיה כזה. לכן משתמשים בארגיה מתכלה על מנת להפריד את המימן - כלומר, עדיין לא נפתרה כל בעיית זיהום האויר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הקיט בקישור מדבר על מערכת שמבצעת פעולה הפוכה למנועי המימן של הטויוטה והבמוו, ובמקום לייצר חשמל ממיזוג אטומי מימן וחמצן, המערכ שואבת חשמל מהרכב, מבצעת פירוק של מים למימן וחמצן, ומוסיפה את המימן לתא הבערה כדי לשפר את בערת תערובת החמצן והדלק.

עד כמה התהליך ייעיל? אין לי מושג, אבל קשה לי להאמין שהשיפור עצום שכן הרכב יצרוך חשמל רב לצורך תהליך פירוק המים למימן וחמצן.

פורסם

הבנתי, אם כך, צריך מיכל מים (מזוקקים) ברכב ומערכת שעושה את העבודה הנ"ל.

מה עם ניהול מנוע? איזו תערובת הכי מתאימה לבעירה אופטימלית שלוקחת בחשבון גם זיהום אויר?

ועל כל זה, החשמל "שישאב" מכיל יותר אנרגיה מתוצרי הפירוק.

אגב, האנגלית באתר הזה כל כך רצוצה, הרבה זמן לא ראיתי כזו אנגלית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מספיק להריץ חיפוש בגוגל/יוטיוב תחת HHO Scam, כדי להבין שזה שטויות (כל ענין חוק שימור האנרגיה שהוזכר).

נדמה לי שהיו גם כמה שרשורי עבר פה שעסקו בכך.

עקרון הפעולה של הקיט הזה, אינה דומה במאומה לתא דלק מבוסס מימן.

אני משוכנע שאפשר לרכוש רכב חסכוני יותר לנסיעות עירוניות ברובן. הגרנדיס שוויה בין 80 ל-100 אלף.

לכן חיפשתי פתרון אני לא רוצה מערכת שפועלת על גז כי זה מסוכן לפי דעתי

על ההינדנבורג שמעת?! :wink:

• תוכן חדש...