Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בתקופה של "מאסת שריר" משמע להגדיל את השריר כמה שיותר לקראת החיטוב.

נאמר לי (וכך גם אני עובד תקופה) שהעמסת משקלים בכל סט תגדיל לי את המאסה יותר מאשר הורדת משקל

לדוג'- מוט W, הידוע גם כEZ-BAR:

בסט הראשון מרים כ11 ק"ג בכל צד- 9 חזרות.

בסט השני 12 קג בכל צד- 6 חזרות,

בסט השלישי 13 קג בכל צד- 2-4 חזרות.

מה היא הדרך הנכונה להרמת משקולות לשם הגדלת השריר? הדרך שאני נוהג על פיה או שמא דווקא הפחתת משקל בכל סט?

JL Audio

פורסם

יותר חשוב מהכל, זו תנועה מלאה.

במידה ותעשה תנועה מלאה, השריר יתאמץ יותר ומפה הדרך לגידול יותר מהירה.

מה שגם הוא לא יגדל באיזורים שבהם הוא מתאמץ.

לי לדוגמה יש בייספס דיי גדול אבל הוא לא נפרס על כל השריר, בעבר לא הקפדתי על תנועה מלאה ומאז זה סוג של נשאר לי, כרגע מנסה לתקן את זה.

Seat Mii 3Doors

פורסם (נערך)

תסביר בבקשה. - אגב שכחתי לציין שלפעמים אני נותן אפילו סט רביעי (בנץ פרס לדוג')

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם

אין באמת "דרך טובה ביותר", יש יותר מדי משתנים.

בוא נתחיל בזה שתספר מה הניסיון שלך בחדר כושר, כמה זמן מתאמן, מה המצב שלך כרגע מבחינת הרכב גוף (בערך), איך התזונה שלך ע"פ איזה תוכנית עבדת/עובד עכשיו?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)

אז ככה- אני מתאמן בחדכ כבר מתחילת נוב 14- עושה את אותם תרגילים של העמסת משקלים כל סט, אני רואה ומרגיש תוצאות- אני לאט לאט מתחזק ומגיע למצב שבסט ההתחלתי אני מרים משקל גדול יותר. משתדל להתאמן כ3 פעמים בשבוע (לפעמים לא מתאפשר מפאת חוסר זמן בשילוב עם עבודה וצבא) יוצא לי כ2-3 אימונים בשבוע- לעולם לא יום אחד אחרי השני- אני עושה אימון מלא.

התזונה שלי בעבר הייתה מאוד מאוד קפדנית (עשיתי דיאטה ללא אימונים לפני החדכ) ועכשיו אני פחות עוקב אחריה אך עדיין-

את הבוקר פותח בשייק חלבון, אני חסיד של Syntrax, אז הייתי פותח עם SYNTRAX MATRIX ולאחרונה קיבלתי את הTROPHIX שמכילה מינון גבוהה יותר של חלבון קזאין.

לאחרונה הפסקתי להכין את הדייסת בוקר (צריך לחזור :p) דייסת קוואקר על בסיס מים + סוכרזית.

בצהרים (3-5) אוכל 150 גרם חזה עוף עם שמן זית מטוגן בקצת שמן קנולה, כף 1-2 של אורז מלא\קינואה מלאה\בורגול. טחינה (לפעמים גולמית לפעמים מוכנה)

ולפעמים זורק לי עוד איזה קציצת בשר אפויה..

בערב מתחילה קצת בעיה, אני עובד כמלצר בגן אירועים (לא כל יום כמובן) אך בימים שכן- התרוצצות רבה גורמת לרעב לקרוץ.. ופה אני נופל בנס פח השמן.. המון שמן אפילו בחזה עוף, פרגיות, פילה בקר, וכו' וכו'. אני משתדל לשתות גם בערב שייק חלבון ולהפחית באוכל של העבודה.

בימים שאני בבית- לא נופל בשום פח, מכין לי חביתה.

ימי חול: לא נוגע בלחם.

סופש: אוכל לחם (משתדל לא להתפרע).

לא ציינתי נשנושים שיוצא לי לנשנש (לאחרונה!!) בצבא- קצת בוטנים אמריקאים פה, גרעינים שם.. זה משתנה- כרגע עליתי קצת במשקל, ברור שבמשקל שעליתי השריר לוקח נתח נכבד אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה ששמנתי קצת, לא נורא, חיטוב מתקרב בעוד כחודש-חודשיים לקראת הקיץ אז אני מרשה לעצמי קצת בוטנים :p..

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם

1. חשוב להיות בפלוס קלורי, לפי מה שנראה התזונה שלך לא מספיק מלאה.

2. אימון עצים. להרים את מקסימום המשקל 1-20 חזרות (לגוון כל תקופה) ולא להגזים בכמות הסטים.

פחות לעשות קומבינות של פירמידה/סופר סטים/כשל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...