Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין באמת שהמערכת נראית לא רע בכלל. אבל כאן מסתיימות כל היתרונות שלה למעשה.

מלבד התקלה שמתוארת בסרטון{בתחתית הפוסט}, בקשר לקריאת קבצי מוסיקה מה USB, שאגב הקבצים זהים לחלוטין כמו במיקרו SD, ישנן דברים נוספים שלא מתפקדים או עם באגים, כמו:

-בנסיעה אחורנית המסך נכבה ואין אופציה בתפריט לשנות את זה, פשוט האופציה לא עובדת.

-מע" הניווט אינה עובדת עם IGO, WAZE אלה עם איתוראן בלבד.

-הכפתורים בהגה עובדים כולם מלבד החצים ימינה ושמאלה שאינם פעילים.{כדי להריץ בתוך שיר למשל}.

-אין אופציה ל-TV או 3G בכלל בתפריט.

-לא ניתן לבצע MIRROR לפלאפון או לשלוח SMS דרך BT.

-לעיתים רחוקות אומנם, המע" נתקעת במצב של דלתות פתוחות או סגורות, קיים ציור של הרכב עם הדלתות ומכסה מנוע ותא מטען. הציור אמור להיעלם עם סגירה או פתיחה , לאחר 2 שניות. בכל מקרה לחיצה על כפתור "מסך הבית" וזה מסתדר. לא ממש מפריע לי, אבל זה היה קיים. אני מניח שזה הסתדר כי כבר חודש שזה לא חזר על עצמו.

פניתי לרדיו מילאנו בנושא, ונאמר לי שזה המכשיר וזה מה שיש. כשביקשתי את הרדיודיסק שהיה ברכב בחזרה, נאמר לי ש"שודרגתי למולטימדיה והמכשיר הוחזר לצמפיון בחזרה". אני עדיין במשא ומתן עם רדיו מילאנו על "רכישת" הרדיו המקורי שהיה לי ברכב בחזרה מהם, או מכשיר זהה שהוציאו מרכב חדש אחר שהגיע אליהם לשדרוג.

זה הרדיו המקורי שהיה ברכב:

_vyrp11_638C246.jpg

הנה הלינק לצפייה בתקלת קריאת קבצי מוסיקה:

האם יש למישהו רעיון איך לפעול בנושא?

פורסם
יש לציין באמת שהמערכת נראית לא רע בכלל. אבל כאן מסתיימות כל היתרונות שלה למעשה.

מלבד התקלה שמתוארת בסרטון{בתחתית הפוסט}, בקשר לקריאת קבצי מוסיקה מה USB, שאגב הקבצים זהים לחלוטין כמו במיקרו SD, ישנן דברים נוספים שלא מתפקדים או עם באגים, כמו:

-בנסיעה אחורנית המסך נכבה ואין אופציה בתפריט לשנות את זה, פשוט האופציה לא עובדת. אפשר לשנות את זה, זה שם מטעמי בטיחות, או שהמכשיר מנסה להתחבר למצלמת רוורס שאיננה קיימת

-מע" הניווט אינה עובדת עם IGO, WAZE אלה עם איתוראן בלבד. למה שהיא תעבוד עם WAZE או תוכנה אחרת???, אם יש לתוכנה "בילד אין" אז זה מה יש.

-הכפתורים בהגה עובדים כולם מלבד החצים ימינה ושמאלה שאינם פעילים.{כדי להריץ בתוך שיר למשל} תחפש בהגדות שליטה ממהגה , אולי אפשר להוסיף את המקשים האלו.

-אין אופציה ל-TV או 3G בכלל בתפריט. אמור להיות? יש למערכת מקום להכנסת כרטיס סים? ,יש כרטיס סים?

-לא ניתן לבצע MIRROR לפלאפון או לשלוח SMS דרך BT. אם האופציה הזו לא קיימת ב SPEC של המוצר למה אתה חושב שזה יהיה קיים?

*למה לשלוח SMS דרך BLUETOOTH?

-לעיתים רחוקות אומנם, המע" נתקעת במצב של דלתות פתוחות או סגורות, קיים ציור של הרכב עם הדלתות ומכסה מנוע ותא מטען. הציור אמור להיעלם עם סגירה או פתיחה , לאחר 2 שניות. בכל מקרה לחיצה על כפתור "מסך הבית" וזה מסתדר. לא ממש מפריע לי, אבל זה היה קיים. אני מניח שזה הסתדר כי כבר חודש שזה לא חזר על עצמו.

פניתי לרדיו מילאנו בנושא, ונאמר לי שזה המכשיר וזה מה שיש. כשביקשתי את הרדיודיסק שהיה ברכב בחזרה, נאמר לי ש"שודרגתי למולטימדיה והמכשיר הוחזר לצמפיון בחזרה". אני עדיין במשא ומתן עם רדיו מילאנו על "רכישת" הרדיו המקורי שהיה לי ברכב בחזרה מהם, או מכשיר זהה שהוציאו מרכב חדש אחר שהגיע אליהם לשדרוג.

זה הרדיו המקורי שהיה ברכב:

[ATTACH=CONFIG]410858[/ATTACH]

הנה הלינק לצפייה בתקלת קריאת קבצי מוסיקה:

האם יש למישהו רעיון איך לפעול בנושא?

בקיצור נראה שפינקו אותך במערכת מתוצרת סינית ירודה, את כל האופציות שביקשת ניתן למצוא במערכות מתקדמות, כדוגמת pioneer 8550 ודומיהם.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
כשאני קיבלתי את הפורד קיבלתי בנוסף גם את המערכת המקורית.

במקרה שלך הם יצאו איתך בסדר.

היום התקשרתי כדי לברר מה עלה בגורלה של המע" המקורית {בסה"כ רדיודיסק MP3}, ונאמר לי מהמחסן המרכזי שזה עולה קרוב ל-8000 שקל, מחירון, לפני הנחה זניחה. לאומת המולטימדיה "המקורית" שהורכבה ברכב, שעלותה לא יותר מ-4000 שקל.

• תוכן חדש...