Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלסטיקה מסביב לשקע המצת נשברה וכל הגוף רוקד.

קניתי מצת חלופי הדגם הזה

עכשיו ניסיתי לחבר וראית כמה ענינים:

1. למצת המקורי נכנסים 3 חוטים ולחלופי רק 2 כניסות.

2. החוטים מאד קצרים ומולחמים למצת המקורי.

3. כדי להלביש את יחידה הפלסטיק צריך לפרק אותה מהבית מצב ואז להכניס אותה ולסיום את בית המצת.

אשמח להמלצות / הנחיות

תודה

דודי

פורסם

יש לך מינוס משותף, פלוס אחרי סוויץ', ופלוס מתאורת לוח. יחד זה שלושה חוטים, כמה שאני כבר יודע לספור.

בתמונה שצירפת יש ארבעה חיבורים. שני החוטים הם רק לתאורה סביב המצת. יש לך עוד שני פינים לנעלי כבל- אחד באמצע החלק האחורי ואחד בצד שלו.

אם ברכב יש שלושה חוטים, אז אתה משפצר את החוט השחור יחד עם הפין הצדדי לחוט אחד שחור ומחבר למינוס של המצת המקורי. את הפין המרכזי לפלוס של המצת ואת החוט האדום שנשאר לך לחוט של תאורת לוח.

הסתבכת עם ההסבר? תעלה תמונה ברורה מתוך האוטו של המצת הישן מחובר ואצייר לך בפוטושופ מה הולך לאן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רצ"ב התמונה, אם אני מבין אותך נכון אז לנורה של המצת יהיה - משותף עם המצת ו+ שמחובר למתג אורות ו+ של המצת.

אשמח אם אתה תוכל לזהות איזה מה+ הוא של מה.

כמו כן לאור קוצר הכבלים אני צריך להאריך אותך ולקנות 3 נעלי כבל כדי לחבר את המאריכים למצת ולנורת המצת.

יש מכשיר שכמו קאטר רק שנועד לא לקצוות של כבלים אלא לפתוח אותם באמצעיתם - רק לגלף את הבידוד ללא חיתוך.

מכיר את המכשיר? אם כן אשמח לדעת את שמו כדי למצוא אחד. הכבלים כלכך קצרים שאני מפחד שבמהלך הגילוף יחתכו ואז זה יהיה סרט...

תודה20150107_085936 (2).jpg

פורסם

הבנת מצויין.

הבעיה שלדעתי השקע החדש לא יכנס בחור של הישן כל עוד טבעת התאורה מותקנת.

בכל מקרה, תבדוק אותי עם פלוק/נורת ביקורת, כי קבעתי מה שקבעתי רק לפי עובי החוטים:

20150107_085936 (2) copy.jpg

תיגע בפלוס ומינוס (לפי התיאוריה שלי) - צריך לתת 12V בסוויץ' פתוח.

אח"כ תיגע בפלוס תאורה ומינוס (שוב, לפי ההשערה שלי) - צריך לתת 12V בסוויץ' פתוח רק כשהאורות דולקים.

חפש "מסיר בידוד" בגוגל. יש כל מיני סוגים, לכל אחד נוח לעבוד עם משהו אחר.

בד"כ "התעלקויות" כמו שאתה רוצה לעשות, עושים עם סכין יפני ולא עם מסיר בידוד.

למה אתה לא מתחבר לקצה הכבל?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

החשש שלי, החוטים מאד קצרים כך שאם בטעות יפלו לתוך החור לפני שאספיק להלחים מאריך אז אני עלול למצוא את עצמי בהרפתאה של פתיחת הקונסולה ולזה לא ממש בא לי להכנס...

הרעיון שלי הוא "להתעלק" (אהבתי את המונח) להלחים מאריך להצמיד לו נעל כבל מתאם ולסגור את הכל ורק אז לחתוך את הכבלים מהמצת המקורי.

אני מקווה שהפתח בקונסולה מתאים ושלא אחפש אחר כך דרכים להרחיב את החור...

גם כך ממה ששחקתי קצת צריך להכניס בהטיה קודם את הנורה ואז לקוות שכל השאר יכנס.

• תוכן חדש...