Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואגרה היא תשלום המושת על הרכב בידי המדינה, הגיוני שהיבואן יגלגל כל שינוי בה אל הצרכן. בדרך כלל מחירי הרכב המוצגים בסוכניות מפרידים בין מחיר הרכב לבין אגרות רישוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה יקרה אם תגיד שאתה לא מעוניין לשלם מכיוון שהמחיר לעסקה נסגר כשחתמתם על עסקה עם הסוכנות.

ומה יקרה אם אתה תבטל הזמנה בגלל זה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם (נערך)
מה יקרה אם תגיד שאתה לא מעוניין לשלם מכיוון שהמחיר לעסקה נסגר כשחתמתם על עסקה עם הסוכנות.

ומה יקרה אם אתה תבטל הזמנה בגלל זה?

אין צורך כבר כי כפי שציינתי הם החליטו "לספוג" את העלייה על עצמם.

שווה לעשות רעש ובלאגן על פחות מ-300 ₪?

קודם כל זה עניין עקרוני, ושנית כן, 300 ש"ח זה סכום כסף שאינו מבוטל.

אגב, השינוי בגובה האגרה שדרשו ממני אינו נובע מעדכון גובה האגרה ע"י משרד התחבורה אלא נובע מכך שייתכן והדגם שאותו רכשתי התייקר ב-2015 עקב המיסוי הירוק ולפיכך עבר מקבוצת רישוי נמוכה יותר לגבוהה יותר. לטענתי, כשסגרתי עם היבואן על המחיר הסופי הוא ידע שייתכן ותהיה עלייה שכזו במיסוי הירוק, וכל עוד לא סוכם בינינו בעל פה או בכתב על כך שאני סופג את העלייה הזאת, אין עילה לגבות ממני את התוספת הנקובה של אגרת הרישוי. מה גם שבפירוש נאמר בכל הפרסומים להקדים לרכוש רכבים ב-2014 כדי להימנע מעליית המס הצפויה של 2015.

עריכה אחרונה על ידי SEMI0307
פורסם

ברור שהיבואן אמור לספוג את העלייה הזאת אם כך! הרי זה המחיר שלו שעלה.

תחשוב אם אני מוכר לך מוצר כלשהו, עם זמן אספקה. (נגיד אני מייבא את זה מחו"ל)

אתה מגיע, חותם, משלם, אני מזמין.

בינתיים, המחיר שאני משלם על המוצר עלה. אני מייד מעדכן את המחיר. אבל אתה כבר שילמת על המוצר, כבר חתמנו על חוזה. הרי לא חתמת שאתה משלם את מחיר המוצר במעמד הקבלה שלו. שילמת מראש. ואילו המחיר היה נופל, היית מקבל אפילו שקל חזרה?

פורסם

הבאת לנו את הסעיפים הנוגעים למיסי קניה, מכס ומע"מ. לא ציטטת את הסעיפים הנוגעים לאגרת הרישוי, ככל שאלה מופיעים בחוזה.

בכל מקרה, אגרת הרישוי אינה מגיעה ליבואן אלא שהוא משמש כצינור להעברתו לרשויות, וד"א - את אותם 300 ש"ח תוסיף ותשלם מדי שנה במסגרת חידוש רשיון הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial, אין עוד סעיפים הנוגעים ספציפית לאגרת הרישוי. הסעיפים שציטטתי נוגעים למחיר הרכב. לגבי אותם 300 ש"ח, זה נכון שאצטרך להוסיף אותם במסגרת חידוש רישיון הרכב, אבל אך ורק אם האגרה תתייקר ו/או קבוצת הרישוי תעלה כתוצאה מייקור הדגם. נכון להיום, לא זה ולא זה התקיימו (בדקתי היטב), ולכן בקשת היבואן לגביית הסכום הנ"ל נותרה תמוהה.

פורסם

האגרה משולמת בהמחאה נפרדת לפקודת הרשות הרישוי היא בכלל לא חלק מהעסקה - מדובר באגרה שחלה על בעל הרכב, ולכן היבואן לא צריך לשאת בהפרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...