Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות יונדאי I30 שנת 2009 ורוצה לשנות אותה קצת מבחוץ,

אני מחפש מספר דברים מי שיודע איפה אוכל למצוא אותם אשמח אם ירשום לי את המוצר ואיפה ניתן למצוא

1. אני רוצה פנסים מסוג ANGEL EYE ראיתי באלי אקספרסס זוג נחמד השאלה אם אזמין מי ירכיב אותם? ואולי יש פה בארץ אשמח לדעת.

2. אני רוצה כיסוי כרום לפנסים מאחורה כדאי שיראו קצת טוב מהגוון הריק שלהם.

3.איפה אפשר למצוא מגנזיום מקורי של יונדאי?אם בכלל

פורסם

אתה יכול לברר על הדברים האלו (חוץ מהפנסים שלא נראה לי שיש לחברה) בסכוניות יונדאי.

אם לא, יש באיביי , חנויות לאביזרי רכב .

זה לא שיפורים, זה תוספות.

מתאים מאוד לאוטו הזה מגנזיום, אולי השחרה לחלונות וכל השאר תשקיע בצבע, דברים פנימיים.

פורסם

יהיה קצת קשה למצוא מישהו שיתקין לך את האנג'ל אייז האלה.

בכל זאת צריך לפתוח את הפנס בתנור...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא הייתי מזמין אנג'ל אייז באלי אקספרס.

לך תדע מי היצרן, מי נותן אחריות או איזה נזק יכול להגרם משימוש במוצר עלום שם שכזה.

בכל זאת מדובר פה ברכיב שמתחבר למערכת החשמל ברכב, זה לא צחוק.

אם כבר אתה מחפש מגנזיום, למה לחפש את "המקוריים" של היונדאי?

להיפך, תחפש דגם שלא יראה מקורי, שיתן לרכב לוק שונה וספורטיבי.

פורסם
אתה יכול לברר על הדברים האלו (חוץ מהפנסים שלא נראה לי שיש לחברה) בסכוניות יונדאי.

אם לא, יש באיביי , חנויות לאביזרי רכב .

זה לא שיפורים, זה תוספות.

מתאים מאוד לאוטו הזה מגנזיום, אולי השחרה לחלונות וכל השאר תשקיע בצבע, דברים פנימיים.

זהו השחרה של חלונות יש לי מישהו שיעשה לי אני עובד מולו כבר כבר שנים,

וכן תוספות התבלבלתי סליחה.

מגנזיום אני מתכנן לשים בכל מקרה יש מקום בארץ מומלץ אמין?

ושאתה אומר להשקיע בצבע למה אתה מתכוון?

ובמה אפשר להשקיע פנימית חוץ ממערכת מולטימדיה? חשבתי אולי לעשות כיסוי קרבון כסוף לפלסטיקה שהמערכת יושבת עליה במקום הכסוף המשעמם

• תוכן חדש...