Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

סיטרואן C3 דיזל 2003 1.4HDI

שיפצתי אינג'קטורים לפני 20K וטיפול לפני 5K, האוטו עבר 280K

התחיל לעשן עשן כהה בזמן נסיעה וכשהמנוע חם, בד"כ בעת לחיצה על גז, ולאכול קצת שמן.

מלבד זאת צריכת דלק טובה, 1/18 ממוצע, ואני נוסע לרוב נסיעות מאומצות ((עולה את העליות של הבקעה לתוככי הפקקים של כביש 5)

אין פגיעה בסחיבה, מניע נקי וחלק, ונוסע סבבה.

יש מה לעשות כדי לטפל בזה? או שזה סימני זיקנה שמסמנים את קיצו של המנוע? מה יהיה יותר כלכלי, לחכות שהמנוע ימות ולהחליף או לפתוח את העסק?

תודה רבה

פורסם

ניקוי יסודי של שסתום הEGR עשוי לפתור את הבעיה.

אם מעולם לא בוצע ניקוי של השסתום הייתי מתחיל משם.

אין בעיה לעשות את הניקוי בתנאים ביתיים.

אם אתה מאיזור רחובות אשמח לעזור.

יום טוב גם לך

פורסם
ניקוי יסודי של שסתום הEGR עשוי לפתור את הבעיה.

אם מעולם לא בוצע ניקוי של השסתום הייתי מתחיל משם.

אין בעיה לעשות את הניקוי בתנאים ביתיים.

אם אתה מאיזור רחובות אשמח לעזור.

תודה על התשובות, מתנצל על העיכוב בתגובה, המחשב היה בשביתה...

א. תודה רבה, אני מבקעת הירדן.

ב. בשבוע האחרון בנוסף לנ"ל המנוע מגמגם בעמידה ובשיוט בטורים נמוכים/בינונים, בלי קשר לטמפרטורה שלו, ובאופן רנדומלי.

מרגיש לי כמו חיישן שמזייף או אולי השסתום EGR.

אשמח לחוות דעתכם וגם להסבר לגבי ניקוי השסתום, ידיים טובות וכלי עבודה יש, וגם הבנה מכאנית בסיסית

פורסם

קצת עישון שחור בהאצה זה לא משהו חריג למנוע דיזל אלא אם כן יש מסנן חלקיקים ברכב אבל אני לא חושב שיש.

הרכב נוסע תקין לא מאבד שמן ומים ותצרוכת דלק תקינה אז איפה פה הבעיה בדיוק?

פורסם (נערך)

חפש ביוטיוב סרטונים של ניקוי egr, זה נפוץ מאוד. עם קצת מזל אולי תמצא אפילו את המנוע שלך, אבל בגדול הכל אותו דבר. יש גם שירשור מצולם שלי מלפני כמה שבועות על ניקוי egr במגאן דיזל. אם כל השנים האלה זה לא נעשה אז בהחלט לא יזיק

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...