Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח.

אז ככה יש לי סיטרואן סי 4 מודל 2006

בעבר הייה לי תקלת אלטרנטור, הגעתי למוסך והוא הוחלף וככה עד היום כל שבועיים אני חוזר אליו בישביל להחליף אלטרנטור מכיוון שהוא נשרף כל פעם מחדש.

ונמצא חוט מקצר והוחלף בחדש.

מצבר חדש.

ופשוט נמעס כבר מהרכב לא יודע כבר מה לעשות איתו לא נעים כבר מהמוסכניק המסכן שכבר רשום לו ביומן שבועיים מראש להזמין אלטרנטור בישבילי.

מישהו יודע במה יכולה להיות התקלה?

פורסם

כבר הוחלפו לכל הסוגים מקורי משופץ חילופי חדש חילופי משופץ כל הסוגים היו כבר החלפתי קרוב ל 5 או 6 אלטרנטורים

פורסם

משומש חדש או מקורי חדש.. איכות השיפוץ בארץ לא מבריקה בד"כ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אז השאלה מה אני עושה? זה לא הגיוני ש5-6 אלטרנטורים נשרפו! יש פה משהו מחוץ לאלטרנטור משהו לא הגיוני.

אין לי מעכ שמע באוטו לא סאבים לא כלום הכל מקורי ואין משהו שיעמיס ככה על האלטרנטור.

יש למישהו רעיון ממה זה נובע?

פורסם

שיפוץ לקוי, שימוש בחלקי חילוף בזמן השיפוץ מאיכות ירודה.

חפש שרשור של איציק נ. שנוגע להחלפת אלטרנטור שפיג'ו פרטנר. יש שם משפץ שטען שהוא משתמש בחלקים איכותיים אם אני זוכר נכון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

או שאולי עדיין יש משהו שמקצר וגורם להם לההרס.. המלצה שלי תעבור לחשמלאי אחר שיעשה בדיקה בנושא.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...