Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזה 3 2009 או הרפתקאה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שאני סגור על מאזדה 3 2009 בצורה החדשה אבל אז חבר שיש לו אותה אמר שהיא ממש לא חסכונית ואוכלת משהו כמו 1 ל 9 (באמת?) בנסיעה לא לוחצת מידי ולא רגועה מידי.

ואז חשבתי לעצמי אם כבר רכב לא חסכוני מה יש יותר מענין מהמאזדה, הגעתי לשני רכבים אחרים תגידו לי מה דעתכם (יתרונות חסרונות)

1. פורד מונדיאו 2009

2. שברולט מאליבו 2009

מה לגבי עלות טיפול ואחזקה? ברור שהמאזדה יותר זולה אבל אחת מהמכוניות האלה קרובות בכלל לאחזקה והטיפולים של המאזדה?

מה הצריכת דלק שלהם?

מה האמינות של הרכבים האלה בשנתון הזה?

מי מבין שני הרכבים האלה יותר טוב?

תודה!

פורסם

1:9 משולב? לרכב הזה נשמע לי גבוה.

מה עם מאזדה 6 לקצ'רי? מחירי הדלק יורדים 1:10 משולב זה כבר לא כ"כ נורא 8)

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

יש לי ספיריט 2009 הדגם החדש, עושה 10.6 קמ"ל משולב 60% מחוץ לעיר.

הייתה לי מזדה 6 2007 לקשורי עשתה 11 קמ"ל משולב 80% מחוץ לעיר.

רכב שני יש לי מזדה 6 2011 לקשורי, עושה בין 11.5 ל 11.8 קמ"ל משולב 80% מחוץ לעיר.

מ 2011 המזדה 6 עברה מתיחת פנים, המנוע הזרקה ישירה, יותר חזק ויותר חסכוני.

וכן יש מתגים להעברת הילוכים במצב ידני מההגה. מומלץ.

פורסם

השאלה היא איך החבר נוסע ובאיזה טוואי (אם נוסע כל יום מס' ק"מ ספורים בעיר - תתכן צריכת דלקת כמתואר).

קח בחשבון שרכב גדול יותר = בדר"כ הוצאות אחזקה ודלק גבוהות יותר.

שאל את עצמך אם באמת אתה צריך רכב מנהלים לשימושך ? (מהם השימושים - לא ציינת).

חוץ מזה, שכתבת "הרפתקה", כבר חשבתי שמדובר על אישזהו רכב אקזוטי / נדיר (לא חושב שמונדאו או מאליבו הינן הרפתקאות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...