Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם איבדתי את עצמי עם כל הסוגים והמוצרים ורציתי לקבל המלצה למוצרים הבאים:

אני מעוניין במוצרים איכותיים אך בכל זאת חשוב לי שיהיו כמה שיותר זולים במידת האפשר, תכננתי לבצע הזמנה מאוטוסטור אז הכי נוח אם הכל יהיה משם.

שמפו לרכב

פוליש לעבודה ידנית (רכב כסוף)

ווקס לעבודה ידנית

חומר לניקוי חלקי פנים הרכב דאשבורד וכו

חומר לניקוי חישוקי סגסוגת

חומר לצמיגים גומיות וחלקי פלסטיק חיצוניים( הבנתי שיש מוצר של מגוואירס שמתאים לשלושתם)

אם יש עוד משהו שאתם חושבים שחשוב אשמח לשמוע.

בכללי אני מנקה את הרכב פעם בשבוע בשיטת השתי דליים ועושה פלסטלינה ווקס פעם בחודש.

המוצרים שהיו לי נגמרו ורציתי לקבל עצות למוצרים חדשים.

תודה מראש לעונים.

פורסם

לא רואה סיבה לעשות פלסטלינה כל חודש.

אומנם לא ציינת תקציב, ויש לא מעט מוצרים ברמות מחירים שונות אבל אני אנסה בכל זאת

שמפו - סיטרוס

פוליש - אולטימט קומפאונד של מגס

סונקס לחישוקים

עבור פנים הרכב, יש הבדל בין ניקוי - apc, או שימור והברקה שאז הנאטורל שיין או הסילק שיין יתנו מענה הולם בהתאם לדרגת הברק הרצויה

M-TECH E46

פורסם
שלום לכולם איבדתי את עצמי עם כל הסוגים והמוצרים ורציתי לקבל המלצה למוצרים הבאים:

אני מעוניין במוצרים איכותיים אך בכל זאת חשוב לי שיהיו כמה שיותר זולים במידת האפשר, תכננתי לבצע הזמנה מאוטוסטור אז הכי נוח אם הכל יהיה משם.

שמפו לרכב - Citrus wash and gloss של chemical guys

פוליש לעבודה ידנית (רכב כסוף) - קצת קשה לתת תשובה על רגל אחת, זה תלוי במצב הלכה שלך ברכב. צריך לעשות Test spot ולבדוק. יש כאלה שצריכים פוליש ויש כאלו שצריכים קומפאונד

ווקס לעבודה ידנית - סורי, אין לי המלצה. אני משתמש באוטם צבע Jetseal 109

חומר לניקוי חלקי פנים הרכב דאשבורד וכו - אני משתמש ב Chemical Guys Vintage Natural Shine

חומר לניקוי חישוקי סגסוגת - Sonax Xtreme

חומר לצמיגים גומיות וחלקי פלסטיק חיצוניים( הבנתי שיש מוצר של מגוואירס שמתאים לשלושתם) - הרבה אנשים בפורום אוהבים את Carplan Flash Dash, גם אני משתמש בו

אם יש עוד משהו שאתם חושבים שחשוב אשמח לשמוע.

בכללי אני מנקה את הרכב פעם בשבוע בשיטת השתי דליים ועושה פלסטלינה ווקס פעם בחודש.

המוצרים שהיו לי נגמרו ורציתי לקבל עצות למוצרים חדשים.

תודה מראש לעונים.

תשובות באדום.

אם אין לך, ממליץ לך גם על מגבת מיקרופייבר גדולה לייבוש הרכב

• תוכן חדש...