Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות וערב צח.

יש לי בעיה בeBay- אני מנסה לרכוש מוצר מסויים, אך כאשר אני לוחץ על רכישה, אני מופנה לדף הבא:

ebay.jpg

מחיפוש ע"פ קוד השגיאה (Error code: 70296 70205) בגוגל, הבנתי שכנראה נחסמתי ע"י המוכר (אני לא יכול לשלוח אליו גם הודעות).

אין לי אפשרות להזמין ממוכר אחר. על פניו נראה שמוכר זה כן שולח לארץ.

עניין החסימה נשמע לי תמוה, שכן יש לי מעל ל350 פידבקים חיוביים של רכישות.

חוץ מלנסות לרכוש תחת חשבון אחר, יש לי עוד אפשרויות?

תודה לעונים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רשום במפורש שהמוכר לא מקבל באופן כללי BIDS או OFFERS על הפריט. לא קשור אלייך ספציפית. איפה ראית שזה מכוון אלייך ספציפית?

המוכר החליט להסיר את המכירה או להקפיא אותה או מה שזה לא יהיה.

לפי מה שאני חיפשתי ובדקתי, ככל הנראה, אותו מוכר יכול כנראה, כביכול, לבצע חסימות למשל למדינות שונות, לדוגמא: ישראל... הכוכב העולה מן הסתם בזמן האחרון, ואולי הוא החליט שהוא לא מוכר לישראלים ואכן, מתבצעת חסימה עלייך בכדי שלא תוכל לרכוש פריט זה.

בחלק מהמקרים מדובר על תקלה טכנית כלשהי, לכן אי אפשר לדעת בדיוק.

חפש פריט דומה אצל מוכר אחר, לא חסר.

פורסם

אנסה להזמין דרך חבר.

מדובר במקלדת Dell עם תאורה אחורית, ועם חריטת עברית.

למיטב ידיעתי, יש רק מוכר אחד לפריט כזה.

כבר קניתי ממנו בעבר, ולא היו בעיות, כך שזה תמוה.

אעדכן מחר.

פורסם

אתה יודע שחריטה כאן עולה לך 110-120 שקלים ?

אני קניתי מחשב בחו"ל וביצעתי בארץ חריטה (וכן גם המקלדת שלי עם תאורה אחורית - DELL )

קובי

:-)

פורסם

אני מודע לכך.

רק שאין לי זמן לזה, ופה באחד מהמחשבים אין תאורה אחורית כך שמדובר גם בשדרוג.

פורסם

קרה לי כבר עם מוכר אחד, ניסיתי מחשבון אחר להזמין והצלחתי. זה היה פריט שממש רציתי ורדפתי אחריו במשך שבועיים עם הודעות וכל פעם הוא סינן אותי עד שפעם אחת נתן תשובה מוזרה שלא הבנתי בכלל. דבר עם המוכר, אם אתה רואה שהוא לא מגיב תעבור הלאה - חבל על הכוחות.

פורסם

הצלחתי.

הזמנתי עם יוזר איביי של חבר מהיישוב, ושילמתי עם הפייפאל שלי.

פורסם
רשום במפורש שהמוכר לא מקבל באופן כללי BIDS או OFFERS על הפריט. לא קשור אלייך ספציפית. איפה ראית שזה מכוון אלייך ספציפית?

המוכר החליט להסיר את המכירה או להקפיא אותה או מה שזה לא יהיה.

לפי מה שאני חיפשתי ובדקתי, ככל הנראה, אותו מוכר יכול כנראה, כביכול, לבצע חסימות למשל למדינות שונות, לדוגמא: ישראל... הכוכב העולה מן הסתם בזמן האחרון, ואולי הוא החליט שהוא לא מוכר לישראלים ואכן, מתבצעת חסימה עלייך בכדי שלא תוכל לרכוש פריט זה.

בחלק מהמקרים מדובר על תקלה טכנית כלשהי, לכן אי אפשר לדעת בדיוק.

חפש פריט דומה אצל מוכר אחר, לא חסר.

נכון מאוד, אני מתלבט זה זמן מה באם לפתוח כאן שירשור לגבי העובדה שבקהילת מוכרי האיביי מתחילים לא לחבב ישראלים כלל וכלל. יש לי חבר טוב, יהודי אמריקאי ששולח חבילות לכל העולם. הוא בעל עסק לפריטים שונים לאופניים. הוא טוען שהחבילות לישראל נוטות "להיעלם" לעיתים קרובות מדיי. מפליאה עוד יותר העובדה שלמדינות אחרות שנחשבות נחותות לעומת ישראל חבילות לא "נעלמות" בכזו כמות כמו לישראל. הוא גם נתן לי שמות של חשבונות פייסבוק של כמה "מהעוקצים" הוותיקים שלו כאן בארץ. הוא מאוכזב ונעלב מכך שאחיו היהודים כאן דופקים אותו.

מבחינתו, ישראל חסומה והוא החליט לוותר על כל העסקים שלו כאן בישראל.

חבל שזה השם שיוצא לנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מילא אם החסימה היא הייתה על משלוח לישראל, אבל פה מדובר בעובדה שאם אנסה להזמין מהיוזר שלי, זה לא מצליח ומתקבלת השגיאה הנ"ל, וכאשר אני מזמין מהיוזר של חבר שלי, ההזמנה עוברת חלק.

למען הסר ספק- הזמנתי ממנו כבר מס' פריטים וחלקים, תמיד שילמתי מיד, ותמיד השארתי פידבק חיובי. לא החזרתי ולא פתחתי עליו מעולם דיספיוט.

הבעיה היא שכאשר יש את החסימה הנ"ל, אי אפשר גם ליצור קשר כלל עם המוכר לבירור העניין.

קליפת המוח,

מסכים איתך. יש לי מכר שהוא סוחר גדול בתחום הנורות לד, באנגליה.

הוא כבר הפסיק לשלוח לארץ, מזמן.

מה שכן, וזה נקודה מעניינת- מושבניקים כמעט מעולם לא עשו לו בעיות, בניגוד ללקוחות מאזורים מסויימים (הוא סירב למסור לי פרטים). לכן אם פונה אליו לקוח עם כתובת של מושב/ קיבוץ- אין לו בעיה, בד"כ.

חלק מהאשמה, יש לציין, קשורה לחוסר הסבלנות של אנשים לזמני המשלוח- הרבה פעמים, בגלל יעילות דואר ישראל, הקונים פותחים דיספיוט לפני שעוברים 30 יום ושלא בצדק (וכמובן, כאשר כן מגיע הפריט, לרוב הם לא טורחים לעדכן ולשלם/ להחזיר למוכר).

• תוכן חדש...