Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי סמס ממזדה עם קישור לאתר מזדה עולמי לצורך עדכון מפות ישראל.

שם הורדתי תוכנה MAZDA TOOLBOX ,נרשמתי ,לקחתי SD ניווט מהרכב ובעזרת התוכנה עדכנתי מפות ישראל.

לפי מה שרשום שם,מגיע לנו עדכון מפות במשך 3 שנים, פעמיים בשנה.

קל ופשוט,ללא ביזבוז זמן יקר במוסכים.

יפה מזדה!

ddd.jpg

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

יפה כל הכבוד. הם מביאים את המערכת המקורית של היצרן וגם ממשיכים לתמוך בה ולא שמים איזה זבל סיני זול בהתקנה מקומית עם תוכנת ניווט מקומית בלי עדכונים כמו לדוגמה פורד.

פורסם

כיף לראות דבר כזה במאזדה , תוכל לעדכן האם זה גם מתריע על מצלמות ודברים דומים?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ביום שבת תהיה לי נסיעה לים המלח אח"כ אני אדווח.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

האם קובץ המפה שעודכן יושב במחיצה/מסלול content/map? האם סיומת הקובץ היא fbl?

האם עודכן גם קובץ נקודות עניין, סיומת poi במחיצה/מסלול content/poi?

אם התשובות לשאלות למעלה הן חיוביות, תוכל לשתף את הקבצים, כנראה שהם מתאימים לתוכנת Igo/Primo.

פורסם

מערכת נויוט של IGO.כאשר אני יהיה ברכב אני אבדוק את מיקום הקבצים.

• תוכן חדש...