Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים להתחדש ברכב אוטומטי, כמובן בגרסת המיני.

הI10 והפיקנטו הן האופציות הראשונות שלנו כרגע, אך לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי כי הביקורות (בעיקר על הפיקנטו ) מבחינת צריכת דלק לא מעודדות.

רציתי לקבל חוות דעת נוספת על שני הרכבים האלה או אפילו המלצה לרכב אחר.

היינו בסוכנות של קיה ומחר הולכים לסוכנות יונדאי, התרשמנו לטובה בנתיים.

התקציב הוא 70K.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היונדאי והפיקנטו חלשות בתחום החיסכון.

מהי הנסועה השנתית שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכזאת נסועה יהיה הבדל בין הספייס לפיקנטו מבחינת הדלק,הספייס באמת מאוד חיסכונית,והיום גם מאוד מאובזרת,יש ב70 אלף יד 1 0 ק"מ אבל לא בטוח שזה הדגם החדש עם תוספת איבזור.

לספייס מנוע רועש יותר ומושבים פחות תומכים מאשר ביודנאי שלדעתי עדיפה מהפיקנטו,אבל היא מאובזרת יותר ומאוד חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם התכנון הוא רק לחדש מחברה? אפשר לחסוך לא קצת אם הולכים לליסניג, הם מציאים כאלו יד1 עם 0 ק"מ, בזמנו עוד לפני שרכשתי את ה-I10 הידנית שלי הציעו לי פיקנטו 1.25 אוטומטית בקצת מעל 70 אלף, זה היה מעל לתקציב שלי אבל זה היה דיל די נחמד, מנוע ליטר הוא בעקרון (טוב ממש לא רק בעקרון) מאוד חלש, מיני או לא מיני אם נתנת האפשרות כדי ללכת על מנוע 1.2 ומעלה לפחות, אולי יאכלו טיפה יותר דלק אבל תהנו יותר בנסיעה.

פורסם

אין כרגע הנחות יפות ומשתלמות על יונדאי i10 החדשה, עדיף לקנות ישירות מהיבואן. לגבי פיקנטו וספייס סטאר - יש הנחות לא רעות:

http://motori.co.il/camp.php?id=111

http://motori.co.il/camp.php?id=100

תעשו נסיעות מבחן על שתיהן ותראו מה יותר נחמד לכם. הספייס סטאר חסכונית יותר בצורה משמעותית (16 לעומת 11-12 קילומטרים לליטר) אבל היא מרגישה כמו מכונית מיושנת למרות שפע האבזור. הפיקנטו מרגישה כמו מכונית מודרנית הרבה יותר. מצד שני, אני מכיר לא מעט אנשים שכל המודרניזם הזה שאני מדבר עליו בכלל לא מדבר אליהם ואין להם מושג במה מדובר. אז תשבו, תנהגו ואם לא מפריע לכם שהסוכך שמש קצת רועד ברמזורים יכול להיות שהספייס סטאר תהיה לכם עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין פנדה אוטומטית.

פורסם

לא יובאו לארץ פנדה מהדור החדש רובוטית היה רק ידני.

פורסם

ואם החלטתם בכל זאת על ה I10, העדיפו את דגם ה 1.2.

ה 1.0 האוטומטית איטית להחריד, ברמה שכבר הספקנו לשכוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא יובאו לארץ פנדה מהדור החדש רובוטית היה רק ידני.

למה אתה כותב סתם? אני אומר לך שביררתי, ויש בחברת פרי כמה כאלה. אולי לא היה ייבוא סדיר, אבל בדוק היה ייבוא ואתה יכול גם לקנות.

שקלתי לרכוש אחת כזו במידה ולא הייתי מצליח לרכוש לנצ'יה אפסילון.

פורסם

אם אין לך בעיה עם הגיר הרובוטי סיטיגו/מי וגם יש לך כבר ניסיון איתן הן אחלה עסקה. אם אתה יכול למתוח מעט התקציב אני ממליץ לך לבדוק גם את סיטרואן C1. היא עדיפה על סיטיגו/מי.

• תוכן חדש...