Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור לבן

hi231
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים...

לפני כחודש וחצי בערך החלפתי נורה לבנה לרכב ... אני לא כל כך מרוצה מהנורה כי היא לא מאירה כל כך ולא כזה לבנה ...

רציתי לקבל המלצה על חנות בארץ באזור המרכז (רישון , רחובות , רמלה , בילו ) שמוכרת נורה לבנה ברמה גבוהה אני יודה שמהנורות של פילפס טובות אבל לא יודע איזה .

סוג הנורה של הרכב הוא H7

פתוח להצעות תודה רבה.

פורסם

בד"כ הנורות שיהיו יותר לבנות או דמוי קסנון שהן חוקיות , יאירו פחות טוב כי יש עליהן ציפוי בשביל לקבל את הגוון הלבן .

אם אתה רוצה נורות עם גוון יחסית לבן ותאורה טובה יותר תקנה OSRAM Night Breaker Unlimited או Philips X-treme Vision.

יש גם את Philips WhiteVision שאמורה להיות לבנה ועדיין לתת תאורה טובה , אבל אין לי ניסיון איתה ומנסיון העבר שלי הסקתי שהנורות של OSRAM מעט יותר טובות מPhilips .

ולגבי קניה בארץ יש באוטוסטור ואפילו באוטודיפו את רוב הנורות האלו , המחיר פשוט כפול מאיביי .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש שירשור מקיף בנושא עם מאות תגובות בדביקים בפורום אסטטיקה לרכב כאן באתר, אתה מוזמן לעיין בו ולשאול שם שאלות נוספות, אם יהיו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...