Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי אומר יוקרה, יש פער גדול מאור לבין מה שרואים בתמונה לבין מה שבמציאות.

יצא לי לשבת במאזדה 3 ליסינג, זה נראה טוב אבל מרגיש זול לעומת איך שזה נראה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יוקרה במובן של אודי, מרצדס וכד' זה לא, אבל במובן של רכבים עממים הם ללא ספק מציבים רף חדש לעיצוב פנים וחוץ. ה-3 וה-6 החדשות בגימורים הבכירים לא נראות מבחוץ פחות מרשימות מרכבים שעולים פי שניים ושלושה מהם.

לפי דעתי מדובר בהישג שהוא לא פחות ממדהים בהתחשב בגודל החברה. מה גם שהוא כבר מראש משפר מוצר מעולה (דינמיקת נהיגה, אמינות, שמירת ערך) עם דברים כמו עיצוב, צריכת דלק, חומרים איכותיים ובאמת הופך קניית רכבי יוקרה לקצת פחות קורצת למי שלא מחפש רק את סמל המותג.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
מאזדה 2 סדאן נחשפה היום:

ma22s40_546f05925505b.jpg

ma22s23_546f0591a6905.jpg

ma22s05_546f0590f2009.jpg

נראה כאילו לקחו מיצובישי אטראג' ושמו לה פרונט וחלק אחורי של מאזדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יוקרה במובן של אודי, מרצדס וכד' זה לא, אבל במובן של רכבים עממים הם ללא ספק מציבים רף חדש לעיצוב פנים וחוץ. ה-3 וה-6 החדשות בגימורים הבכירים לא נראות מבחוץ פחות מרשימות מרכבים שעולים פי שניים ושלושה מהם

אני לא רואה שום רף חדש. זה עיצוב מקורי, אבל אין בזה שום רף וגם העיצוב לא מפיל את הלסת (סך הכל עוד עיצוב מודרני שמתישן מהר), יצרנים אחרים לא ינסו ליישר קו על מזדה, אלא מזדה מיישרת קו עם יצרנים אחרים בכל מה שקשור לעיצוב חוץ ופנים, אבל אף יצרן לא עומד במקום.

לא פחות חשוב מאיך ניראה, איך מרגיש וכאן אני מצפה ל"כרגיל" עם תיקון זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראיתי היום מאזדה 3 ספיריט אדומה יפיפיה חונה, ושמתי לב למשהו שלא הבחנתי בו עד אותו הרגע. המיקום של לוחית הרישוי הקדמית פוגע במראה של חזית הרכב ברמה מפתיעה. מניח שגם ב2 זה יהיה ככה... באסה.

טוב נו, אם הCX3 יהיה כמו ה5 אז שם הלוחית הקדמית מפריעה פחות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)
ראיתי היום מאזדה 3 ספיריט אדומה יפיפיה חונה, ושמתי לב למשהו שלא הבחנתי בו עד אותו הרגע. המיקום של לוחית הרישוי הקדמית פוגע במראה של חזית הרכב ברמה מפתיעה. מניח שגם ב2 זה יהיה ככה... באסה.

טוב נו, אם הCX3 יהיה כמו ה5 אז שם הלוחית הקדמית מפריעה פחות.

אתה צודק, אני רק חייב לציין שלוחית רישוי אמריקאית (מרובעת) הרבה יותר מתאימה לה מאשר הלוחית הסטנדרטית.

עריכה אחרונה על ידי marom9
פורסם

כן בארה"ב היא תהיה יותר יפה, במיוחד ב 19 המדינות שלא דורשות לוחית רישוי קדמית :-D

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
כן בארה"ב היא תהיה יותר יפה, במיוחד ב 19 המדינות שלא דורשות לוחית רישוי קדמית :-D

לא רק בארצות הברית.

ראיתי גם בישראל רכבי מאזדה 3 עם לוחית רישוי מרובעת, כאשר אבא שלי הזמין את המאזדה 3 (תגיע בינואר 2015 לפי בקשתנו) ביקשתי לבדוק אם ניתן לקבל אותה עם לוחית רישוי מרובעת ולא עם הסטנדרטית (מלבן) אמרו שיבדקו ויחזירו תשובה :-)

• תוכן חדש...