Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיעה בואללה!

למעשה מדובר בהרחבה של התקנה האוסרת שימוש באזניות בחצית כביש, תקנה שאמנם נושאת קנס של 100 ש"ח, אבל אינה נאכפת.

הטוקבקים מראים את טפשותם של המגיבים שהמוזיקה חשובה להם יותר מחייהם, אבל באירופה יש תקנות דומות, נדמה לי שבפריס חצית כביש תוך שיחה בטלפון עולה 150 אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אותי דווקא מפתיע שהח"כים הבטלנים לא מגיעים באופן גורף ומזלזל לדיונים בנושאים חשובים שעל הפרק מיליוני ומילארדי שקלים (כמו הביזיון שהיה ברפורמת המיסוי על תחבורה שח"כים פשוט לא הגיעו בלי שום סיבה) , אבל להתעסק בחוקים קטנים ולא ישימים (חשובים ככל שיהיו) יש להם זמן.. איזו מדינה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

כן, ככל הנראה שהחוק הזה יעבור.

לא, ככל הנראה שהוא לא יאכף בפועל, בדיוק כמו החוק שאוסר לעשן בתחנות אוטובוס (חוק שהוא על פניו מצויין, רק חבל שלא נאכף).

במחשבה שניה, סביר להניח שהוא דווקא יאכף ויאכף יפה בצמתים שמתנ"א אוהבים להתמקם בהם גם ככה.

פורסם

בחוקים אנחנו אלופים.

אפשר לחשוב שכל השאר נאכף ופתור, שהגיע הזמן להתעסק בזוטות הללו.

חכי"ם חסרי תכלית.

משועממים, נמאסתם!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מזמן הופיע סרטון תאונה מחו״ל שבו משאית לא הספיקה לבלום לפני מעבר חציה, פגעה ברכב שלפניה והמשיכו שניהם לעבר הולכי הרגל.

רובם הספיקו להתחמק ברגע האחרון, אבל בחורה אחת שהיתה שקועה עם הראש בסמארטפון, לא שמה לב למתרחש והמשאית פשוט העיפה אותה.

יש בחוק הזה הרבה הגיון. גם שימוש בסלולרי תוך כדי חציה מסכן חיים.

אני מסכים שזה חוק ״מעצבן״, שתהיה בעיה לאכוף אותו, ושכולם יצפצפו עליו, אבל הוא לא תלוש מהמציאות.

פורסם

החוקים בסך הכול סבירים בארץ (היי, פה זה לא סינגפור).הבעיה הייתה ונותרה אכיפה. נושאים פשוטים כגון רכיבת אופנייםעם/בלי קסדה כן/לא על מדרכה לא נאכפו גם לפני 30 שנה,או בקיצור, בזבוז כספי מסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...