Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי דייהו מאטיס ידנית שנת 2001 מזה כשנתיים, סך הכול האוטו עשה עבודתו נאמנה. האוטו טופל אצלי בזמן וקיבל את מלוא תשומת הלב לכל תקלה שהתגלתה. בתקופה האחרונה הרכב כבה לי במהלך הנסיעה לעיתים בזמן נסיעה לעיתים במצב עמידה. לפני כשבוע ימים מד הטמרטורה של הרכב עלה כך שעבר את החצי (אין לי מד טמפרטורה עם מעלות מדוייקות) כמובן שעצרתי את רכבי וכיביתי אותו. לאחר שהנעתי את רכבי לערך שעה לאחר שהמנוע התחמם - מיי הרדיאטור נשפכו לגמריי כך שיצא עשן מן המנוע.

לעניות דעתי מדובר בראש מנוע היות ומיי הרדיאטור היו עם קצף וסמיכים. כעת המצב הוא כזה: לרכב טסט עד חודש נובמבר, ביטוח גם כן.

עלות מינימאלית של ראש מנוע הינו 1500-2000 ש"ח.

מחפש אופציה חלופית לרכב אלטרנטיבי או לחילופין להישאר עם רכבי הנוכחי. מבחינת תקציב - ברשותי עד 12,000 ש"ח - כמובן שישנן אופציות למימון שאותן איני פוסל אולם, רכב חדש מצריך ביטוח מקיף מה שמייקר לי עחות שנית לפחות ב2500 שח.

מה הייתםעושים? יד שיה? נשארים עם הרכב הקיים?

פורסם

העניין ש ב12 אלף תוכל לקנות רכב מתקדם יותר וחדש יותר,אבל כמו בכול רכב יד 2 לא חדש,אתה לא יודע מה הבעלים הסתיר,ומה צריך לעשות מבחינת ישור קו,תבדוק קודם הצעת מחיר לתיקון,סך הכול אם מבחינת הרכב עצמו הוא מתאים לך לא הייתי מחליף אלא אם היה סכום גבוהה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביררתי לגבי עלות תיקון: 2000 ש"ח ראש מנוע ובערך 3500 מנוע חדש כולל התקנה, השאלה האם פה הדברים נגמרים? אין לדעת!!

תיקונים ובעיות תמיד יהיו. השאלה האם ללכת על רכב שאני מכיר עם הבעיות שלו או בעיות חדשות של רכב אחר :)

שוק הרכב מבלבל כל כך קיום שכל בחירה יש הרגשה שביצעת את ההחלטה הלא נכונה - השארת הרכב הנוכחי - בלאי טבעי של רכב ישן - אומנם עלויות אחזקה זולות בהרבה + עניין שאין צורך בביטוח מקיף מוזיל מאוד.

רכב יד שניה - כמו שאמרת אין לדעת מה הבעלים מסתיר ממך - צריך להיות חשדן מאוד לגבי כל דבר.

חברות ליסינג למיניהן - לצערי גם בהן לא תמיד יש לי אמונה שלמה.

רכב חדש - האופציה המועדפת מבחינת שקט נפשי - גורמת לנזק לכיס! מקיף + סכום כסף גבוה !!

פורסם

לכן אמרתי פה אתה מכיר טת הרכב,אם אתה רואה שכול כמה חודשים מתחילים תיקונים תמכור אם לא אין טעם למכירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו ספייס,חיסכונית,אחזקה לא יקרה.

יונדאי גטס,פחות חיסכונית אבל מאוד אמינה,נסה למצוא רמות איבזןר gls/gli/glx.

• תוכן חדש...