Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

כזכור (או שלא) הסתיימה פחות או יותר ההתקנה ביאריס. נותרו רעשי השראות - כאשר מעבירים שירים בדיסק, מעין המהום בסרק, הדלקת אורות וכו'. אין לי REMOTE למגברים בינתיים, הם דלוקים כל הזמן.

יש מנחת של XETEC. יתכן שהוא מושפע מהשראות. המנחת מוציא 9V ל-RCA. המגבר של XETEC עובד עם אות של עד 6V בעקרון (לא זוכר עם כמה עובד המונובלוק של JBL). והשאלה - האם נגדים יפתרו את בעיות ההשראות על המנחת?

תודה ולילה טוב.

פורסם

המנחת של זטק מעולה

קשה לי להאמין שזה מקור ההשראה .

לדעתי או מתח המגברים או ה RCA שלהם .

יתכן שגם ההזנה של הרדיו דיסק (הפאנל המקורי) .

בלי קשר ממש לא ממולץ לעבוד ללא רמוט למגברים (אני מקווה שתשנה את זה בקרוב) .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
המנחת של זטק מעולה

קשה לי להאמין שזה מקור ההשראה .

לדעתי או מתח המגברים או ה RCA שלהם .

יתכן שגם ההזנה של הרדיו דיסק (הפאנל המקורי) .

בלי קשר ממש לא ממולץ לעבוד ללא רמוט למגברים (אני מקווה שתשנה את זה בקרוב) .

1. המנחת אכן מעולה, השאלה היא אם נגדים יפתרו את בעיית ההשראות שנגרמת כתוצאה מהרדיו דיסק המקורי או דברים אחרים.

2. לגבי ה-REMOTE, כרגע זה מחובר לסוויץ', משום שאין REMOTE ברדיו-דיסק המקורי. המגברים נדלקים וכבים עם הסוויץ'. שאלתי פה על זה גם בעבר - אם יש פתרון לכך, ואם יש רעיון איך לחבר למגברים REMOTE מרדיו-דיסק שאין לו REMOTE, מעבר להוספת מפסק חיצוני. האם הסוויץ' כ-REMOTE מזיק?

פורסם

אין בעיה עם רמוט כסוויטץ זה בסדר גמור .

אפשר ליצר לך רמוט מהרדיודיסק בעזרת אחד היציאות לרמקול אבל אין צורך כי הסוויטץ זה בסדר .

לגבי הרעשים - אתה צריך לפתור את הרעש מהמקור שלא .

למשל אם המנחת עושה רעש (מה שלא הגיוני) אז לשים משהו במגברים לא יעזור לך

ואם הרדיו דיסק עושה רעש לשים במנחת גם לא יעזור

צריך לבדוק בדיוק את עניין הרדיודיסק המקורי איך הותקן מחדש ואיםך העבירו את הכבלים

החדשים .

אני ב 99 אחוז יכול להגיד לך ששם נעוצה הבעיה שלך .

דרך אגב האם הרעשים הם חזקים ?

פורסם

במקרים מסויימים נגדים יכולים לעזור.

עיקר שימוש - תיאום עקבות.

משיקולים שאין לי כוח להכנס אליהם, המלצה שלי - שווה לנסות.

פורסם

לגבי הרעשים - אתה צריך לפתור את הרעש מהמקור שלא .

למשל אם המנחת עושה רעש (מה שלא הגיוני) אז לשים משהו במגברים לא יעזור לך

ואם הרדיו דיסק עושה רעש לשים במנחת גם לא יעזור

צריך לבדוק בדיוק את עניין הרדיודיסק המקורי איך הותקן מחדש ואיםך העבירו את הכבלים

החדשים .

אני ב 99 אחוז יכול להגיד לך ששם נעוצה הבעיה שלך .

דרך אגב האם הרעשים הם חזקים ?

הרעשים הם מגוונים. למשל לדיסק יש רעש ששומעים כשהוא מעביר שיר. עכשיו, שומעים את זה גם ברמקולים - מורגש, ולא קשור לווליום. כאשר המערכת מכובה או מושתקת, שומעים מן נהמה קלה שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לטורים. היא באה גם מהסאב וגם מהרמקולים. יכול להיות שהמנחת קרוב מדי ליחידה, את זה אין בעיה לבדוק, אבל אני לא בטוח שזו הבעיה. המתקין שלי הציע לשים נגדים.

העניין של הרמוט משגע אותי בגלל אורנג'. אני לא יכול לכבות את המערכת ולדבר בטלפון כי ההשראות של הטלפון מחרפנות. אני סובל מזה גם ככה כשהוא מחליט לדווח לרשת איפה הוא נמצא, אז לפחות בשיחה רציתי להיפטר מזה בכיבוי המערכת. איך אפשר לחבר את זה ליציאת רמקולים? זה לא אות מוגבר? זה יכול לתפקד כרמוט?

?

הרעשים מורגשים. גם הדלקה של אורות נשמעת. אין הבדל בווליום. כמובן שבכיבוי הסוויץ' שומעים מן רעש.

הרדיו דיסק המקורי הוא בילט-אין. הקונקטורים חוברו כפי שהיו קודם. השאלה היא אם יש השראות מהמערכת המקורית למנחת ול-אר.סי.אי.

פורסם

תעשה ניסוי

כבה את הדיסק המקורי

הדלק את המגברים

תשנה את הטורים של האוטו (נניח מ 1000 עד ל 4000 ) אם יש רעשים

זה לא מהמנחת ולא מהרדיו דיסק , זה או מהמתחי הזנה של המגברים שלך

או מהכבלי RCA שעוברים ליד כבלי מתח .

אם אין רעשים חזרנו למצב הקודם.

פורסם

חלק מהעשים יש קשר לפעולת המנוע, כי כאשר מכבים את המנוע ומשאירים המפתח בסוויץ', הם נפסקים. אולם הרעשים שבאים מהדיסק נמשכים.

לא ממש הצלחתי להבין אם כשמעלים את הטורים התדר של ה'נהמה' עולה, כי רעש המנוע מיד גובר. אני צריך עוד מישהו שיעזור לי עם זה. בכל מקרה, המתקין טוען שזה לא רעש טורים, ושהנגדים יפתרו את זה. אני חושב שהתחלתי לשמוע שריקה חלשה (רעש טורים מובהק), אבל מצד שני אולי אני מדמיין וזה רעש שתמיד היה מהמנוע. קשה לבדוק כי אי אפשר לכבות המגברים ולהשאיר את המנוע עובד.

העניין הוא שישנם רעשים מכמה מקורות. שקשורים לפעולת המנוע, שקשורים לפעולת הדיסק, שקשורים להדלקת האורות. אלה לא דברים שאי אפשר לחיות איתם, אבל כשבונים מערכת SQL (וגם בכלל) רוצים שהם ייעלמו.

מה שכן המערכת נשמעת מדהים. אני מקווה להוסיף לה שני 4 אינץ' של בוסטון על הדאש. וזה מוביל לעוד שאלה: האם חיבור של רביעיה על שתי יציאות מגבר ישנה את הסאונד והעוצמה? (מגבר ארבע יציאות - שתיים אחורה ושתיים קדימה, ואולי תהיה רביעיה מקדימה, לא קומפוננט).

פורסם

גם לי היה רעשים של מנוע ואלטרנטור וכול מיני דברים.....שמתי מנחת וזה עזר קצת....עד שנימאס לי

אמרתי לחבר שלי שיחליף שישלח אותו למעבדת עוזי... שיוציאו ויכנסו קדם מגבר אחר....

עשו את זה........החליפו שני רכיבים קטנים. ומאז אין רעשים יותר הכול חלק פיקס.

הבעיה ההתחלתי שהקדם מגבר של כול זוג יציאות הלך.

תחשוב על אפשרות כאזות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
גם לי היה רעשים של מנוע ואלטרנטור וכול מיני דברים.....שמתי מנחת וזה עזר קצת....עד שנימאס לי

אמרתי לחבר שלי שיחליף שישלח אותו למעבדת עוזי... שיוציאו ויכנסו קדם מגבר אחר....

עשו את זה........החליפו שני רכיבים קטנים. ומאז אין רעשים יותר הכול חלק פיקס.

הבעיה ההתחלתי שהקדם מגבר של כול זוג יציאות הלך.

תחשוב על אפשרות כאזות.

תמיר

למכשיר המקורי אין יציאות קדם מגבר ולכן חובר המנחת. המנחת הוא מהאיכות הכי גבוהה שיש, והוא בן שבועיים, כך שאני לא מאמין שהבעיה היא ביציאות שלו. לא הבנתי בדיוק אילו רכיבים החליפו אצלך ובאיזה מכשיר, אבל אני מוכן לנסות כל דבר.

אני מקווה שנגדים יעזרו. אני גם רוצה לנסות להוציא את המנחת מהמקום שהוא נמצא בו ולבדוק אם יש השפעה, למרות שאני לא בטוח שזה קשור, כי הרעשים התחילו גם לפני שמיקמו אותו סופית.

פורסם

דבר ראשון, תנסה להנמיך את הגיין, בעיות של שמיעת מנוע/סיבובי הדיסק, המהום בסרק בדרך כלל קשורות למבנה הגיין של המערכת.

דבר שני, איפה מיקמת את המנחת? המיקום הטוב ביותר הוא כמה שיותר קרוב למגבר, הסיגנל הגבוה מהרדיו פחות רגיש לספיחת רעשים ולכן אנחנו רוצים לשמור עליו כמה שיותר "ארוך".

אם יש לך תכנונים להוסיף רדיו עם יציאות RCA בעתיד, תצטרך להריץ חיווטים מחדש.

אם אתה מחליף לרדיו עם יציאות RCA פשוט תחבר את המנחת מקדימה, ואז כשתתקין רדיו חדש פשוט תחבר את הכבל RCA לרדיו בלי לפרק חצי מכונית.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...