Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לקבל מאמא שלי הונדה סיוויק 03. הרכב היה רק אצלה מהיום הראשון. הרכב עבר הרבה ק"מ ב 11 שנים האלו והוחלף מנוע פעמיים. עכשיו צריך להחליף פעם 3. היא כבר לא רוצה את האוטו. האם כדאי לי להשקיע כמה אלפים, באזור ה 3,4 להחלפת מנוע? כרגע אני בלי רכב בכלל. השימושים שלי זה בערך 15 ק"מ ביום לא יותר. מוסכניק שאנחנו מכירים שנים אומר שחוץ ממנוע אין עוד משהו שצריך החלפה, מצבר חדש לגמרי. אם יחזיק לי שנה אני מבסוט. מה דעתכם? יש עוד מה לבדוק בכללי?

פורסם (נערך)

מה הסיבה להחלפה?

אני אישית גם החלפתי מנוע לרכב שלי- תלוי לאיזה מנוע אתה מחליף, זה יכול לעלות לך יותר, לי עלה 7,000 שקל כי החלפתי למנוע שונה מהקודם שלי והיה צורך בהחלפת עוד מכלולים שעולים עוד כסף.

לדעתי תנסה להחליף לאותו מנוע - זאת אומרת אותו דגם בדיוק.

מה דגם המנוע המקורי? (אתה יכול לבדוק ברישיון הרכב)

עוד משהו, אין סיבה שלא יחזיק שנה ואפילו יותר מזה, זה לא שיפוץ ראש מנוע, זה הבאת מנוע שלם (במידה ולא עבר שיפוץ כן? ותלוי גם באיכות השיפוץ)

תדרוש מהמוסכניק את אותו דגם המנוע בדיוק, עדיף וכדאי מאוד כזה שלא עבר שיפוץ.

אם תרצה תחפש בעצמך מנוע , יחסוך לך כסף אצל המוסכניק.

עריכה אחרונה על ידי mishawel
פורסם (נערך)

כמה ק"מ עשה המנוע הראשון?

3 מנועים ב-11 שנה זה חשוד.

או שהרכב לא היגיע למוסך לקבלת טיפולים בתדירות סבירה או שהמוסך נתן טיפול גרוע, (שמנים ומסננים זולים ביותר),

או שהוחלפו מנועים ללא צורך אמיתי.

מנועים מחזיקים מאות אלפי ק"מ.

כמו בכל דבר יכול להיות מנוע שנולד פגום, אבל 3 מנועים ב-11 שנה זה יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי adddiaz
פורסם

וואוו 3 מנועים בהונדה סיויק 2003?

המנועים האלה נחשבים די אמינים.. יכולים להחזיק בכיף 300-500k ק"מ. מה קרה שהחליפו 3 פעמים?

נראה לי מאוד מוזר, אני מכיר טוב מאוד את הדגם הזה..

שלומי

פורסם

אם כדאי להשקיע ? אתה יודע כמה אתה זקוק לרכב.

זה לאמ ייגמר בשום מצב בסכום שציינת,אלא באיזור ה5.5 -6 K לפחות.(לא מורשה הונדה).

חוץ ממנוע יש להחליף טיימינג,משאבת מיים,מותחנים,מחזירי שמן ולבדוק את כל מצב מע' הקירור (צינורות מיים/רדיאטור/מאווררים- לראות שהכל מתפקד והכשל שגרם למות המנועים איננו בגלל תקלה באחד מהגורמים הללו).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...