Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שההבדל ביניהם הוא לא רציני , קיקר יותר מדוייק ורוקפורד יותר חזק (בקצת)

אני מדבר על סאבים של 400/800 ... 400 וואט RMS נקי... קייקר בנוסף באם עם 2 יציאות של +,- ככה שאני משתמש במגבר PUNCH 400 של רוקפורד על כל סאב..

האם שווה להשקיע על סאב של קייקר או רוקפורד?

אפרופו.. אני מקבל את הסאב של קייקר ב 1100 ש"ח בלי תיבה (אני בונה מיוחדת בשביל הרכב שיתאים )... הרוקפורד ב 1600 ש"ח... 500 ש"ח הבדל!!!

פורסם
הבנתי שההבדל ביניהם הוא לא רציני , קיקר יותר מדוייק ורוקפורד יותר חזק (בקצת)

אני מדבר על סאבים של 400/800 ... 400 וואט RMS נקי... קייקר בנוסף באם עם 2 יציאות של +,- ככה שאני משתמש במגבר PUNCH 400 של רוקפורד על כל סאב..

האם שווה להשקיע על סאב של קייקר או רוקפורד?

אפרופו.. אני מקבל את הסאב של קייקר ב 1100 ש"ח בלי תיבה (אני בונה מיוחדת בשביל הרכב שיתאים )... הרוקפורד ב 1600 ש"ח... 500 ש"ח הבדל!!!

למרות שיש לי רוקפורד אני ממליץ על הקיקר . . .

ד"א, איזה דגם של רוקפורד ??? כי לרוקפורד יש רק סאב אחד נורמלי וזה ה-HX2 . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ובכן אני לא זוכר את הדגם הספציפי, אבל משהו בסגנון ה 400 וואט....

יש לי שניים של קייקר של 150 וואט על 300 MAX ברכב... על מגבר רוקפורד 400.4

נראה כבר..

פורסם

תראה סאב זה הפריט האחרון במערכת (תפקידו להשלים את הסט הקידמי) , ברגעים אלה אתה מתלבט בין שני סאבים מעולים אבל שונים בצליל מאוד הרוקפורד נוקשה וקצר מאוד ומדויק מאוד לעומת הקיקר שהוא "פתוח" וחזק יותר (גם אם הוא חלש יותר בהספק מוצהר),

שלא תיטעה הקיקר גם מדויק מאוד. לאור המחיר שאתה מקבל אני מציע לך מאוד לקחת את הקיקר שיוצא לך זול משמעותית ובנוסף אני לא מכיר הרבה אנשים שבאמת מתאהבים בסאב של רוקפורד. עצה שלי:קיקר גם מחיר וגם סאונד.

פורסם

NEO רק רואים שאתה לא יודע, KICKER בכלל עובד ברדיו-מילאנו (אפריל טקליין מייבאים קיקר!!!) ואחת הסיבות שהוא הביא קיקר היא שלא ולא JL AUDIO לדוגמא היא שלא יחשבו שהוא מוכר סחורה מהצד ודרך אגב זה שהוא שרוף על KICKER זה מפני שהוא מאוד מרוצה!

• תוכן חדש...