Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אז ברוב חוכמתי ניסיתי להחליף נורה מעל מושב הנהג - הוצאתי את הפלסטיק השקוף שמקיף את הנורה ולא ידעתי שכל החלק יוצא ונשלף בקלות כפי שהוא מתוך הגג.

ככל הנראה שעיקמתי את הנחושת והמגעים, כיוון שהדלת בפתיחה לא מדליקה את האור וגם הלחיצה על הכפתור לא עובדת.

רק אם אני לוחץ חזק על הכפתור האור נדלק אבל ברגע שאני עוזב - נכבה שוב.

פתחתי את בית הנורה וניסיתי לעקם חזרה את המוביל בפנים - לא עזר ממש.

מפה לשם, איפה מזמינים כזה חדש :p

האם שווה לתקן זאת במוסך מורשה (אני מחרתיים שם)?

$(KGrHqR,!gwE+HIYW15MBPy2--5kjw~~60_35.JPG

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן

לא היה לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי אז קניתי חדש במוסך שכבר הייתי בו, הנזק שעשיתי לעצמי הוא 250 ש"ח :(

אבל הפעם אדע לא להתעסק עם זה.

רק מה שכן, אם אני רוצה להחליף לנורה חזקה או נורמלית / בצבע אחר - איך עושים זאת ללא פירוק של תוכן המנורה? (עקמתי את המגעים בפנים ולא הצלחתי לשחזר למצב הנורמלי)

Opel Adam S 2017

פורסם

בשביל להחליף נורה צריך לשלוף את כל בית המנורה, ואז בחלקה העליון ישנו רצועת פח שצריך לפתוח ואז ניתן להחליף מנורה.

לא מסובך כלל.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

נכון

אבל גיליתי את זה בדיעבד לאחר שפתחתי את הפלסטיקה עצמה שמכסה מבחוץ את המנורה, אז יצאתי טונה ושרפתי 250 שקל ברגע שעשיתי את זה \=

החלפת נורה במנורה כזו?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...