Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סולח לא לך ולא לליאב, עד שאתה תפתור את בעיית הסאב שלך והוא את בעיית הרדיו שלו! :wink:

(ואם מתן עדין עוקב אחרי השרשור, גם לו, עד שהוא יפתור את בעיית התיוג!)

פורסם

האמת שבעיית הסאב נפתרה זמנית כלומר,

היה לי סאב ״זרוק״ במחסן של פיוניר ששכחתי ממנו לחלוטין!

האמת? הוא מספק בנתיים אבל עדיין רוצה את הhertz :)

כעת זקוק לעזרה מדוייקת בכיוונים, לא מגיע לרמה נורמלית משום מה..

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם
זה יורד לך מהתקציב לרדיו! :twisted:

:lol::lol:

זה לגמרי הוריד לי מהתקציב חח.

לגבי הישנה לא חשבתי על זה ולא ביקשתי מבעל המוסך, איפה אני אמצא את זה עכשיו בטח שלחו לחלפים או תיקנו וירכיבו בעצמם למי שיצטרך, אני וחשמלאי שמבין בזה לא ממש הצלחנו במשך שעה להבין את הפטנט, אבל בזמן הלחיצה על הפלסטיק השקוף הוא מרים ומזיז אחת מפינות המתכות, אבל שי אתה בטח כבר עלית על זה :p

לגבי לד מחוזקות תוכל לתת לינק למשהו מאיביי שאוכל להזמין? הקודמות שהיו לי לדעתי לא התאימו ושרפו פיוז (גם המתכת שלהן התחממה יחסית מדי)

מה אומרים, יש טעם לבקש ממוסך שמשון את הקודם? אם הוא ימצא אותו בכלל..

Opel Adam S 2017

פורסם

כך זה אצלי...

IMG_8239.jpg

IMG_8240.jpgכhttp://www.ebay.com/itm/48-SMD-3528-LED-Dome-Door-Box-Light-Panel-Interior-Bulb-T10-Adapter-white-12V-/310710839074?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4857cf2722&vxp=mtr וזה לינק מאיביי

שי.

פורסם

שכחתי מהלינק שלך טום! (או תום?)

אגב הגימיק עם ה 500 נראה מגניב ביותר, אני מזמין.

לגבי ההתקנה של זה, וכדי שלא אהרוס עוד בית מנורה :p איך הרכבת את זה שי?

להרים פשוט את הידית מתכת של הפנס ולהחליף את הנורה בעדינות?

Opel Adam S 2017

פורסם

את האמת אחרי שהסתכלתי על זה דיי הרבה, באמת נראה כך.

חוצמזה ממה שאני מבין זה מצריך פתיחה של כל הפלסטיק השקוף .. שוב,

נראה לי שאוותר על המנורה הזו עם ה 500 שאני לא אהרוס אותה במקרה עוד פעם מינוס 250 ש"ח

נ.ב - יש לי אחת דומה לשל שי, יש סיבה שהמתכת סביבה מתחממת? במהלך ההתקנה שלה גם נשרפו פיוז + נורה של המזגן בצד הנוסע (חצי מהקונסולה).

החליפו לי בזמן שהחלפתי דשבורד לפני שבוע, יש סיכוי שהמנורה לא מתאימה או שנגעתי במשהו לא נכון?

Opel Adam S 2017

פורסם

פיוזים לא נוטים להישרף סתם. לגבי הנורה הנוספת איני יודע להגיד.

57.JPG

כנראה כשיחקת שם, אחד הפינים בצד ימין נגעו בחלק שלא היו אמורים.

אחד הוא מינוס, שני פלוס קבוע ושלישי פלוס תלוי פתיחת דלת (לא בהכרח בסדר הזה).

יש סיבה שכשעובדים עם חשמל מומלץ לנתק את המעגל הרלוונטי (ועוד ברכב איטלקי :wink:), ולא רק מטעמי בטיחות.

פורסם

אכן ת ֹם צודק בהחלט!

הכי סגרת כניראה מעגל שגרם לשריפת הפיוז.

בעת החלפת הנורה צריך לנתק את הקונקטור ולעבוד על המנורה בנפרד.

כידוע לי בנורות הנ״ל אין הבדל בין עוצמות הנורה לעומת פנסי חזית, חנייה, מספר וכו׳.

פורסם

זהו שניסיתי לפתוח את זה בהתחלה כשזה עוד היה מחובר לקונקטור, וכדי לדעת מה כל אחד עושה הייתי חייב להשאיר את הקונקטור מחובר כדי לראות את תגובת המנורה

טוב נו שיעור ל- לא חשמלאי מתחיל, להבא נדע. :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...