Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לוכלם.

בחודש שעבר כייפתי בגרמניה, השתדלתי לנסוע כחוק אבל מסתבר שלא...

קיבלתי שלשום הביתה מכתב בגרמנית, ניראה לי מלשכת עורכי דין או משהו כזה ( http://www.loerrach-landkreis.de/ ) עם תמונת פפרצי לא הכי טובה שלי ( :-D ) ובקשה לתשלום של 15 אירו.

אין לי שום חיוב מחברת ההשכרה, כך שלא הצלחתי להבין אם התשלום זה הקנס או רק על העברת המידע \:

הבעיה השניה: הדרך היחידה לשלם היא באמצעות מספר זה"ב, ובבנק הדואר ממה שהבנתי מחכה לי חתיכת עמלה על החרא הזה...

שלחתי מייל אליהם, עשו לי טובה ששלחו לי את המכתב מתורגם ואמרו לי שאני צריך להסדיר את התשלום תוך שבוע למרות שקיבלתי את המכתב מאוחר יותר ( תאריך שליחת המכתב: 16.10, תאריך הגעת המכתב: 27.10 ), וחוץ מלרשום לי OK או להשתמש בתרגום של בבילון, לא הרגשתי שיש עם מי לדבר שם.

דיברתי עם חברת ההשכרה בארץ, באופן העקרוני שלכו אותי לחפש מי יעזור לי ( אמרו לי שאני צריך לסגור את זה מול הרשויות בגרמניה ושלהם אין מה לעשות ).

העבירה שלי אגב, נסעתי 60 במקום 50 :roll:

איך אפשר לוודא שלא מנסים לעבוד עליי?

כדאי לנסות להתקשר לסניף של חברת ההשכרה בגרמניה?

לשלם את הסכום הזעום ולוותר על זה?

למה לקבל מכתב ממשרד עורכי דין ולא מאיזה רשות בגרמניה?

אשמח לקבל ייעוץ,

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

זו לא לשכת עורכי דין, זו העירייה של המחוז/מועצה מקומית. זו שבה בוצעה העבירה סביר להניח.

אתה יכול להיות רגוע, קיבלתי קנס של 10 אירו על 56 קמ"ש במקום 50 או משהו בסגנון. בכל אופן, גובה הקנס הגיוני.

שלם ושכח (ושמור קבלה).

פורסם

בהחלט שלם ושכח.

מניסיון בעבר דומה מאד לשלך (עם קנס יותר גבוה) - זה לא יעזוב אותך ויגיע גם למכתבים יותר מאיימים (כמו איסור כניסה למדינה וכו').

שלם את הסכום, כולל עמלה גבוהה, וסע בזהירות במיוחד במדינות מערב אירופה וסקנדינביה.

פורסם

רק 15 יורו? מה, לא שמעו שם על השיטה הישראלית להגדלת תקציב המדינה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקיי בהחלט לא חשבתי שלא לשלם את זה, הבעיה היא שאני לא מוצא איך.

דרך הבנק שלי - אפשר לבצע העברות זה"ב רק בארץ לפחות דרך האתר

יש עוד אפשרות לשלוח להם פקס אבל אני צריך יותר פרטים על הבנק שלהם שעוד לא הביאו לי ( כנ"ל לגבי הדואר ).

תודה לכולם על העזרה.

פורסם (נערך)

בדר"כ הדו"חות האלו מגיעים עם ספח לתשלום שעליו כל הפרטים (אם כי איני יודע עד כמה זה עוזר בתשלום שלא מתוך גרמניה).

חיפוש ברשת הניב תשובה של פניה לשגרירות גרמניה בארץ כדי שיסייעו בתרגום (במידת הצורך) והפניה לתשלום.

עריכה:

יש באתר של המחוז פרטי חשבון בנק שלהם. אם התשלום הוא אכן עבורם, אולי אלו הפרטים שאתה צריך:

Bank:

Sparkasse Lörrach-Rheinfelden

account: 1030675

BLZ: 683 500 48

IBAN: DE88 6835 0048 0001 0306 75

SWIFT.BIC: SKLODE66

חוץ מזה, אולי יהיה לך יותר קל להתכתב מול מחלקת התיירות שם: [email protected]

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...