Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובי הלכה שהיצרנים שמים זה בסדר גודל של 100 מיקרון.

לא 2-3 שהאופטיקוט נותן.

בכלל, בטבלה ששמת יש הרבה דברים לא הגיוניים (עמידות של החומרים והתגובה שלהם לכימיכאלים). זה מה שאופטימום מפרסמים?!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
כבר תקופה שאני חושב לקנות את המוצר וליישם לבד..

ואז המחשבות הרעות שיקרה משהו תוקפות..

בעקבות האשכול הזה כנראה שזה הצעד הבא..

יש לך תובנות מה לא לעשות ומה לעשות אחרי שיישמת לבד?

אופטמום מדברים על ניקוי עם ONR בשטיפה השבועית וזהו,בגדול זה התכנון, מקסימום וקס מעל אם מתחשק מראה קצת רטוב.

הבעיה עם החומר זה שהצבע לפני הישום צריך להיות 100% כי אם יש סוירלים אתה תקוע איתם עד אינסוף

ורגע אם עכשיו אתה עם וקס או אוטם, לא יווצרו סוירלים? ומה שיש מתחת לוקס/אוטם לא ישאר שם לנצח, או יחמיר? ברור שכן. אני חושב שאף אחד פה לא מכין רכב לתצוגות, וכדאי לשים את ההגנה הטובה ביותר, 99% כאן משתמשים עם הרכב על בסיס יומי/שבועי. גם אם לא הורדת את כל הסוירלים או ההולוגרמות ב100% לפני הישום של האופטי קואט, לפחות הצבע יהיה מוגן מעכשיו ותמיד תוכל לבצע פוליש בעתיד להורדת ההגנה ורענון הצבע. לכן לדעתי עד היום המחיר הוא זה שעצר אנשים מלהשתמש באופטי קואט, ועכשיו שמבינים שהישום קליל ויש מחיר טוב. הציפוי לדעתי הוא הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

אחרי מספר חודשים עם החומר:

הוא לא מגן לחלוטין משריטות של פתיחת דלתות אך משפר הגנה.

הוא לא מגן לחלוטין מסווירלים אלא רק משפר עמידות-עדיין מומלץ לשטוף לפי הכללים.

הוא לא מגן לחלוטין מלשלשת אולי רק משפר הגנה.עדיין יש להסיר לשלשת כמה שיותר מהר אחרת נשארים כתמי צריבה.

היתרון שלו הגדול מנסיון שלי שהוא לא מאפשר לליכלוך להיתפס בצבע וכך הניקיון קל יותר.

הוא מעט גלוסי,ורואים זאת לאחר שטיפה.

החומר מתקשה לחלוטין ומספק הגנה מלאה לאחר שלושה חודשים.רצוי לחנות בשמש כמה שיותר עד אז כי תהליך ההתקשות מואץ בחום.

• תוכן חדש...