Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש במנוע TSI בעת הנעת מנוע קר

inon007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי סקודה אוקטביה 1.2 TSI + DSG 2013 הצורה הישנה.

שמתי לב שכאשר אני מניע את האוטו בבוקר לאחר שהיה במנוחה כל הלילה נשמע רעש של חריטה כמו שנשמעת רכבת על הפסים.

פתחתי את מכסה המנוע והרעש נשמע מאזור הטורבו. לאחר שהמנוע סיים את הצ'וק האוטומטי נפסק הרעש.

האם זה תקין במנוע זה?

תודה לכל העוזרים :-)

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעש טיתטוק בהתנעת בוקר במנוע הספציפי הזה מעיד על כשלון קרוב מאוד של מותחן הטיימינג ולהריסתו של המנוע.

מדובר בתקלה סידרתית ומוכרת למנוע הזה.

גש עוד היום למוסך מורשה ודווח על התקלה, הם כבר מודעים לסימפטום המקדים הזה.

העבודה צריכה להתבצע במסגרת אחריות וללא חיוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי בקשר להודעתך הרעש שאתה שומע הוא מהטורבו זה מחמם אותו או משהו כזה והרעש נפסק אחרי 30 שניות תקין. כל עוד זה לא רעש של תקתוק/רשרוש שמגיע מהטיימינג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכם, הרעש אינו נשמע כמו תקתוק אלא יותר כמו חריקה מהטורבו והוא באמת נפסק אחרי 20-30 שניות (כאשר המנוע מסיים את פעולת החימום שלו).

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככהנ . טיימינג. כמה הרכב עשה ? אם הרעש מזכיר לך רעש של מנוע דיזל. קח את הרכב asap למוסך המורשה או המרכזי. הנזק שייגרם הוא מנוע חדש. התקלה מוכרת. כמו כן לידיעה על הדרך שיבדקו לך את משאבת המים גם היא שובקת חיים מוקדם. מעבר לכך אם הרעש שציינתי הוא אחר. ייתכן שמדובר בצינורות הדלק. יש תקלת יצרן של הבנד -רצועה שמהדקת אותם לכן בסרק בבוקר ישנו רעש מטריד. בכל מקרה מוסך מורשה הכי טוב.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, באמת שכחתי לציין שהרכב בן שנה וחצי והוא עבר 20,000 ק"מ.

דברתי עם מנהל המוסך המורשה שבו אני מטפל באוטו (מוסך מיכאל גולדברט) שבחיפה והוא אמר לי שהוא מכירמאת הרעשים שתארתי לו

הוא אמר לי שלפי דעתו הרעש הזה נובע מהטורבו והוא רעש חיכוך של הטורבינות ללא שמן מכיוון שבעת ההתנעה אין שמן בטורבו ולוקח לשמן כמה שניות להגיע אליו.

כמו כן הוא אמר שזאת אכן שחיקה של הטורבו, אבל זה הטבע של הטורבו ואין דרך לשנות זאת. כמו כן הוא המליץ לי למען הסר צל של ספק להשאיר את הרכב ללינה במוסך ובבוקר מכונאי יניע את הרכב ויבדוק את הרעש.

בכל מקרה אם הרעש לא יחמיר/ישתנה בעוד. כמה חודשים אני צריך לעשות טיפול שנתיים ויבדקו את הרכב.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעש שאתה שומע מגיע מחימום הטורבו תקין ככה זה גם ברכב שלי ובכל המנועים 1.4 1.2 שאני מכיר תסתכל קצת בפורמים בחול תרשום 1.4/1.2 tsi cold engine ותראה שבכולם יש את הרעש הנךהנך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, באמת שכחתי לציין שהרכב בן שנה וחצי והוא עבר 20,000 ק"מ.

דברתי עם מנהל המוסך המורשה שבו אני מטפל באוטו (מוסך מיכאל גולדברט) שבחיפה והוא אמר לי שהוא מכירמאת הרעשים שתארתי לו

הוא אמר לי שלפי דעתו הרעש הזה נובע מהטורבו והוא רעש חיכוך של הטורבינות ללא שמן מכיוון שבעת ההתנעה אין שמן בטורבו ולוקח לשמן כמה שניות להגיע אליו.

כמו כן הוא אמר שזאת אכן שחיקה של הטורבו, אבל זה הטבע של הטורבו ואין דרך לשנות זאת. כמו כן הוא המליץ לי למען הסר צל של ספק להשאיר את הרכב ללינה במוסך ובבוקר מכונאי יניע את הרכב ויבדוק את הרעש.

בכל מקרה אם הרעש לא יחמיר/ישתנה בעוד. כמה חודשים אני צריך לעשות טיפול שנתיים ויבדקו את הרכב.

תשובת מנהל המוסך, עם כל הכבוד, מוזרה. אתה מצביע על בעיה של ממש שהתעוררה לאחרונה והוא משיב שאין לבעיה פתרון. על פניו התשובה דלעיל של פרוקסימה היא יותר אחראית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור הנתונים שהצגת (הרכב שנה וחצי על הכביש, עשה 20K ק"מ ועדיין לא עשה שום טיפול), נשאלת השאלה מתי בדקת מפלס שמן מנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור הנתונים שהצגת (הרכב שנה וחצי על הכביש, עשה 20K ק"מ ועדיין לא עשה שום טיפול), נשאלת השאלה מתי בדקת מפלס שמן מנוע?

הרכב עבר טיפול ראשון אחרי שנה ו-13K

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הרעש אצלך מגיע ככל הנראה משרשרת התזמון, אנחנו מציעים לך להיכנס למוסך של צ'מפיון לבדיקה והחלפה של שרשרת התזמון.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רעש שנשמע דומה לפי התיאור שלך בגולף 2010 1.4 TSI 122

העלתי סרטון עם התנעת בוקר טיפוסית של הרכב שלי:

חוץ מזה מצאתי את הסרטון הזה:

מישהו העלה ב2010, אותו רכב בדיוק עם אותם רעשים ובתגובות רשמו שזה רעש תקין שנובע מזה שהמנוע מעביר יותר בנזין בהתחלה כדי לחמם אותו מהר וזה עלול לגרום לרעשים ולעשן, אבל תכלס אין לדעת : \

הייתי עם הרכב במוסך ובנוגע לרעש הזה ויש לי שרשור שלום בפורום "VAGIT", במוסך אמרו שהכל תקין, אמרתי להם על הבעיה הנפוצה בשרשרת תזמון ואמרו לי שאם הרעש לא משתנה או מחמיר, זה בסדר.

אשמח לשמוע פרטים חדשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעש מהתיזמון מגיע מהמנוע ולא מהצנ"פ...

גם אצלי ברכב נימצא רעש בזמן ההתנעה ממש לכמה שניות ואז חולף, בבדיקה נאמר לי כי זה כניראה מהשרשרת ועוד שבוע מחליפים לי את המותחנים על חשבון היצרן למרות שהרכב עבר כבר מעל ל 3 שנים .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...