Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זקוקה לעזרה ו/או הכוונה בכל הקשור לרכישת רכב בליסינג מימוני, כי אני קצת מבולבלת מכמות המידע שנמצא באינטרנט והז'רגון המקצועי.

מתלבטת לגבי סוג הרכב, אפשרויות המימון ולמעשה הכל.

ברור לי שזו האפשרות הכמעט יחידה שלי לרכוש רכב שאני זקוקה לו מאד, אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה מתחילים.

מבחינת סוג הרכב אני חושבת שאני מחפשת סופר מיני - להבנתי זה רכבים כמו סקודה פאביה, פולקסווגן גולף, אופל אסטרה וכו.

אני מחפשת רכב שיהיה מאד בטיחותי ואמין, גם אם החלקים שלו יהיו לא זולים או צריכת הדלק לא אופטימלית.

כלכלית אני לא יכולה להרשות לעצמי רכב חדש אבל לא יודעת אם אפשרי לרכוש מכונית משומשת בליסינג, או אם זה כדאי.

גם כל הזמן מבלבלים אותי עם משפטים של 'מה שבזול ביוקר' או 'גם אם תשלמי על זה יותר, בסוף זה ישתלם לך' מה שלא באמת תורם לי.

אשמח אם תוכלו לסייע לי -

1. המלצה לרכב שיהיה בטיחותי, אמין, לא מאד יקר, סופר מיני.

2. האם מומלץ לרכוש בליסינג מכונית משומשת או עדיף חדשה ואם כן/לא, למה?

3. האם ישנן חברות ליסינג מומלצות..?

מקווה שההודעה הזאת ברורה במידה שמישהו יבין מה אני רוצה ויוכל לעזור לי...:oops:

תודה רבה מאד מאד!!

פורסם

קודם כל ברוכה הבאה לפורום,

ועכשיו לענייננו- גולף ואסטרה זה לא סופרמיני רק לידע כללי, פולו וקורסה נכללות בקטגוריה הזו ולשאלה הבאמת חשובה- מה התקציב?

פורסם

ברוכה הבאה,

דבר ראשון למי שאין הון ראשוני לרכישת רכב, אופציית הליסינג היא הפתרון ע"י מתן מקדמה, תשלום חודשי קבוע וסוף תקופה.

בסוף התקופה או שמחזירים את הרכב, או שמכסים את יתר ההלוואה על הרכב או שמשתדרגים שוב לרכב חדש עם תוספת תשלום.

יש כל כך הרבה אופציות ואפשר להבין איך ולמה הלכת לאיבוד.

ב"אלבר" למשל, תוכלי למצוא רכבים יד ראשונה עם אפס קילומטר בעסקת ליסינג,

דבר משתלם בהחלט אם את מתכננת להחזיק ברכב יותר מ-5 שנים.

מה התקציב שיש ברשותך כמקדמה או כסך כללי שרצית להוציא על הרכב?

פורסם

ברוכה הבאה.

ראשית, לא מזמן התנהל כאן דיון על אותו נושא. קראי והחכימי.

שנית - כאשר את רוכשת טלפון, או מקדחה, או מחבת - את שואלת את עצמך שני דברים: מה את צריכה שהכלי יעשה, וכמה את מוכנה ויכולה לשלם תמורתו. אחרי שאת מגדירה את הצרכים והתקציב את יכולה לגשת לחפש את הרכב (או המקדחה) המתאימים. כשם שלא תרכשי מחבת 30 ס"מ כדי לטגן ביצה אחת כך לא תזקקי לרכב משפחתי להתניידות לבד בתוך עיר צפופה.

לכן חשבי על הפרטים הבאים, ועל אחרים שיעלו בדעתך: היכן את גרה, לאן את מרבה לנסוע, כמה אנשים ומטען יסעו ברכב, וכמובן, מה התקציב שלרשותך. כאשר תגדירי את אלה את מוזמנת להציגם, וחברי הפורום יעלו רעיונות כמיטב דמיונם ושיקול דעתם.

ועוד הערה קטנה: הזכרת "ליסינג פרטי", אבל אפשר לקחת הלואה ממקורות אחרים, כגון בנק או חברת ביטוח. לכן, במקביל לחיפוש רכב, בצעי גם חיפוש של הלואה מתאימה לצרכייך וליכולת ההחזר שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שרשמו, לפני הכל את צריכה לעשות שיעורי בית עם עצמך ולראות מה הצרכים מהרכב, כמובן לרשום לנו ואנחנו 'נזרוק' רכבים שיתאימו לך, כמובן בתלות בתקציב.

קחי בחשבון שליסינג, מימון, הלוואה...כולם אותו הדבר. הלוואה עם ריבית רק בצורות אחרות.

יש לא מעט אופציות, שוב...בתלות בתקציב, בכמה זמן את רוצה להחזיר את ההלוואה, מה תעשי עם הרכב בעוד X שנים ומה התכנון שלך בשנים הנ"ל, ז"א אם את רווקה ולא מתכוונת להתחתן בקרוב או אם את נשואה עם ילד בדרך (שזה כמובן משפיע על גודל וסוג הרכב וגם משפיע על סוג ההלוואה).

ולאחר שקראת את החפירות של כולנו, ממתינים לחפירות שלך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...