Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציר: סוויץ׳ של רכבי GM קפץ למצב כבוי בקלות מרובה, הפתרון של GM היה קשקוש כלשהו ולא הועבר למוסכים כריקול אלא כסתם עדכון. בדיקה לעומק גילתה שהיו מודעים לבעיה מהותית יותר (הקפיץ שתופס את הסוויץ׳ במצב פועל היה חלש מדי) ותיקנו אותה בהחבא ובניגוד לתקנות לא שינו את המספר הסידורי של החלק. המהנדס שהיה אחראי ידע על הבעיה ושיקר בתצהיר בנוגע לנסיבות עדכון החלק. בנוסף, עלו דברים כמו ״הנהון GM" כתרבות ארגונית קלוקלת בה כולם יודעים על בעיה ומסכימים לטפל בה, אך בפועל לא עושים שום דבר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה, התקלה מוכרת. מהכותרת חשבתי שמדובר בדברים חדשים. בכל אופן תודה על המאמץ. מה שמרגיז זאת היהירות של חברה לזלזל בחיי הלקוחות שלה ועוד אמריקנית, ששם הלקוח הוא קדוש. לפחות בדבר אחד אני רגוע, שבניגוד לישראל, בארה"ב מערכת המשפט לא תשתוק על זה וכל האשמים בסופו של דבר ימצאו עצמם בכלא לשנים ארוכות.

פורסם

אם זה מעניין מישהו אני חבר בפורום בין-לאומי של אולדסמוביל אלרו, בימים האחרונים היה ריקול כלשהו על תקלה דומה (רכב עלול לקפוץ למצב כבוי) והפתרון היה פשוט לעשות שינוי למפתח עצמו, אני לא יודע כמה זה עוזר אבל אני מצרף תמונה של המפתח של אחד הבחורים שעבר את הריקול.

ואני אצטט את דבריו:

"This is what they did to mine, they just put a cover over the key ring hole"

1653652_10152475974358177_8381447098890080624_n.jpg

1655871_746323242108961_4714876470003891859_n.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני מניח שכן, הם כתבו בריקול להפריד את המפתח מכל הצרור מפתחות לחלוטין עד שיתקינו את הכיסוי הזה במפתח.

פורסם

מומלץ לקרוא את הכתבה במלואה.

הקטע עם המפתח היה ניסיון כושל של gm למנוע את כיבוי המנוע בגלל כיבוי הסויץ'.

המפתח שהם נתנו היה קצר יותר ובלט פחות מהסויץ' בשביל להפחית את הסיכוי שמכה עם הברך ע"י נהג נמוך (שיושב קרוב יותר להגה) תביא לכיבוי האוטו בזמן נסיעה.

הדבר הנוסף זה הלולאה שהוקטנה לחור קטן בשביל לגרום לאנשים לתלות פחות דברים על המפתח.

פורסם

קראתי חלק גדול מהכתבה ונראה שעד 2005 התקלה הייתה, וב2006 פשוט שינו את החלק מ 10 ס"מ ל 12.6 והמס' הסידורי של החלק נשאר אותו הדבר.

במידה והרכב שלי שנת 2000 והרבה רכבים בחו'ל (בדיוק מאותו הדגם) קיבלו ריקול זה אומר שגם אני צריך לקבל?

אני צריך לדאוג או להסיר דאגה מליבי כי עד היום הכל היום בסדר והרגל שלי לא קרובה בכלל לסוויץ?

פורסם

לא, כי הסוויץ׳ יכול לקפוץ גם מסתם מהמורה בכביש.

הפתרון שהציעו לאלרו הוא 1:1 כמו הקשקוש שהם המציאו בכתבה :| החלק שהוסיפו למפתח הוא כדי שלקוחות לא יוכלו לחבר אליו הרבה מפתחות (כי זה ״ימנע את הבעיה״).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תקרא אתה את המכתב, הפעם באופן יסודי. כתוב שם בפירוש שהם מצפים שיהיו להם חלקים זמינים בראשון באוקטובר, ועל התיקון עצמו כתוב את זה:

"...dealer will install two key rings and an insert in the key slot or a cover over the key head..."

כלומר זה התיקון שהדילר אמור היה לבצע לפי המכתב, לא משהו זמני.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...