Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה קצרה שעשיתי עכשיו נזכרתי בכתבה והסתכלתי על המיקום של המפתח כשהרכב מונע, אכן נראה הגיוני מאוד במידה והקפיץ חלש ומעמיסים מעט את המפתח הסוויץ אמור לקפוץ ולהכבות.

למזלי(למזלי?) יש לי רק את השלט של הרכב ועוד מפתח אחד.

IMG_20141022_144412.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור לטובת מכתב הריקול שהגיע אליי בזה הרגע:

IMG_20141216_174735.jpg

פורסם

מעניין שברשימת הדגמים כתוב אימפלה ומליבו, לא אלרו, והתאריך הוא 11.11- לקח לזה הרבה זמן להגיע, כל אלה קצת מוזרים.

גם לא כתוב מה בדיוק הם מתכוונים לעשות. מקווה שיחליפו את הסוויץ' באמת. אשמח אם תעדכן מה עשו בסופו של דבר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כן גם אני שמתי לב שהם לא רשמו אלרו, התקלה של הסוויץ הזה התרחשה עד שנת 2006 בו הוחלף הקפיץ של הסוויץ.

בכל מקרה כנראה בחודש הבא אסע אליהם ואראה איזה טיפול הם יציעו, כנראה את הפלסטיק שמולבש על המפתח.

יש לי מפתח חלופי שאינו מקורי והפלסטיק של המפתח שלהם לא באמת יעזור בו, נעדכן בהמשך מה הטיפול המוצע.

פורסם

מדובר רק רכבים שיוצרו עד שנת 2006, בשנת 2006 חיזקו את החלק והאריכו אותו מ 10 ס"מ ל12 ס"מ.

כל המחדל הזה מדבר גם על העובדה שהמק"ט של החלק לא השתנה(!) , זה אומר שידעו על הבעיה והחליטו פשוט להסתיר אותה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגעתי הבוקר למוסך של UMI , הרכב בכלל לא נכנס למוסך ועמד בחנייה הריקה ממול.

כשהגעתי שאלו כמה מפתחות יש לי ועניתי שמפתח אחד, הם אמרו שמשרד הרישוי דורש שזה יבוצע על 2 מפתחות ולכן יעדכנו במערכת שזה נעשה על 2.

כל השהות במוסך לקחה לא יותר מ 10 דק' , כשבהם הספיקו לפתוח כרטיס עבודה , לשים קצת דבק על הפלסטיק , להכניס אותו למפתח ולהוסיף טבעת קטנה שתתחבר למחזיק מפתחות.

ממש ריקול בדיחה.

IMG_20150112_125254.jpg

IMG_20150112_122022.jpg

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אחרי שקראתי על המקרה הזה לא הייתי מסכים לנהוג ברכב עד שלא יחליפו את הסויץ לדגם המשופר, השיפוץ של המפתח שקול לכוסות רוח למת.

פורסם

תראה , הבעיה שהם טוענים שקיימת היא שבטעות אתה יכול לגעת עם הברך במפתח ולגרום לכיבוי של הרכב. (ראה תמונה בתחילת העמוד איפה ממוקם הסוויץ)

בפורום של אולדסמוביל אלרו העולמי לאף קרה לא קרה שנכבה לו המנוע בנסיעה בשום מצב.

התיקון יצא רק בשנת 2006 ואלרו יוצרה רק עד 2004, לכן אני לא יודע אם קיים בכלל סוויץ עם קפיץ מתאים לדגם הנ"ל.

הסוויץ שמותקן באלרו הוא אותו הסוויץ שנמצא במאליבו \ אימפאלה ועוד כמה ביואיק דומות.

יכול להיות שברכבים האלו (עם הסוויץ הזהה) מיקום הסוויץ נמצא במקום אחר שכן יכול לגרום לכיבוי המנוע ולכן יש צורך בחיזוק הזה של הקפיץ.

מטעם GM הם אמרו שיש סוויץ X והוא הבעייתי, למרות שכנראה הבעיה קיימת רק בכמה דגמי מכוניות בודדים.

אתה צודק ב100% שהתיקון שהם עשו עם המפתח הוא ממש כוסות רוח למת.

כרגע אני אמשיך לנסוע כרגיל בשנה שהרכב אצלי לא היו בעיות הקשורות לזה.

• תוכן חדש...