Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להוסיף חיוויו קולי לפתיחה וסגירה של הדלת , מאחר ובעת פתיחה וסגירה הנורות איתות דולקות פעמיים ופעם אחת, חשבתי לחבר לחוט הפיקוד המעביר הנחייה ל מנורות , צפצפה של 12V במידה ויש שני חוטים לטובת העניין חשבתי על חיבור של דיודה טורית למנוע מצב של זליגה מקו אחד לאחר,

הבעיה היא שאיני מכיר את חוט הבקרה של הפתיחה וסגירה, האם מישהו מכיר ויכו לעזור, במידה ויש צורך למנוע עומס על הקו אפשר כמובן לחבר ממסר.

תודה לעונים.

פורסם

זה מיותר להתחבר לחוט של הוינקרים \ אורות חניה כי כל פעם שתפעיל וינקרים \ אורות חניה הצפצוף יופעל.

את הסירנה \ פיאצו מחברים לחוטים של הנעילות (בד"כ דרך מוח אזעקה או יחידת נוחות ולא ישירות.

פורסם

אם בכל זאת תבחר את האופציה העדיפה (לחבר יחידת נוחות או אזעקה) אז בקיק פאנל צד נהג יש לך קונקטור לבן 8 פינים.

פין 6 (חוט ירוק בהיר) זה הנעילה (מינוס).

פין 7 (חום) זה הפתיחה (מינוס).

אם אתה מבצע משהו ממה שרשום פה ללא ידע זה על אחריותך בלבד.

אם אינך מכיר את המערכות ברכב - אל!

עופר

פורסם

אם אני מבין נכון את מה שאתה אומר בסך ההכל צריך לחבר לשני ממסרים נפרדים את ההחייוט הנ"ל שבכל פעם שיהיה אפס בכניסה הממסר יסגר ויפעיל את האזעקה ( לא ניתן לחבר את שניהם כי זה יצור קצר..)

אין לי מוח להתקין ואין ברצוני להוסיף אזעקה שיצאה מהחוק..

כמובן שלא התכוונתי להתחבר ווינקרים אלא לפיקוד של הנעילה מרכזית.

פורסם

או לחילופין ממסר אחד שמחובר לפלוס קבוע,

ולמינוס מחברים שני דיודות להגנה ככה שהן מוליכות רק אדמה בלבד וככה מונעים מעבר של זרם בין הפתיחה לסגירה.

בכל מקרה לדעתי עדיף לשים שני ממסרים ליתר בטיחות..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מרק ידידי המקום כאן הוא למטרת קבלת עצות ועצות בלבד,

אם אינך מסוגל לייעץ אז תשמור הערות מיותרות..

יש מישהו שיש לו ניסיון ויכול לעזור?

פורסם (נערך)

הערה במקומה מסיבה אחת פשוטה, מתוכן ההודעות שלך הבנתי שחסר לך קצת ידע בחשמל רכב לכן המלצתי שתגש לבעל מקצוע בכדי לא לגרום נזק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה לא הרבה רק מהנדס, ידע בחשמל ממש לא חסר רק מחפש המלצה ממישהו שעשה את המעגל לפני, המחשבה נובעת על מנת לקחת בחשבון צריכות זרם והשפעות אלקטרומגנטיות על המישב

פורסם
לידיעה החיווט החום והירוק מעבירים PWM ולא טריגר.

לאן החוטים מחוברים ומה תפקידם ?

http://www.autospeed.com/cms/article.html?&A=111058

זה יכול לתת פתרון טוב לחיווי נעילה בלבד (אין שוני בין חיווי פתיחה לסגירה).

ניתן לחבר עם ממסר לניתוק בזמן שהסויץ פתוח.

הזמזם זה חלש מידי בשביל שתשמע אותו אם אתה מתקין אותו בתוך הדלת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...