Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דאבל דין פיוניר 2450 ורציתי לדעת

איך אני יכול ליראות את המסך של האייפון 4 שלי במכשיר dvd?

אם יש מדריך בלינק יעזור לי מאוד .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מערכת בידור ודיבורית Bluetooth במכשיר אחד.

קבלו שליטה מלאה על המוזיקה, סרטים ושיחות טלפון באמצעות מסך מגע 5.8 אינצ' עם קישוריות Bluetooth מלאה.

אתם יכולים לבצע ולקבל שיחות טלפון (מיקרופון חיצוני כלול) תוך שימוש במסך המגע, כמו גם להזרים מוזיקה מכל התקן תומך Bluetooth.

תהנו מאוסף המוזיקה שלכם כמעט מכל מקור. AVH-2450BT נוצר על מנת להתחבר, להטעין ולהשמיע iPod / iPhone כמו גם לנגן מוזיקה בהתקני USB דיסק CD או DVD.

מסך 6.1 אינצ' מדהים שמאפשר ריבוי משימות ויכולת לעבור בקלות בין מקורות שמע, אפשרויות תפריט וביצוע/ קבלת שיחות טלפון.ליהנות מהמוזיקה ואוסף הסרטים כמעט בכל פורמט פופולרי, כולל CD, DVD, MP3, WMA, AAC, ו-DivX.

אוהבי מוזיקה יכולים להיות בטוחים באיכות הגבוהה ובצלילים הנקיים של האודיו המותאם אישית לצרכים שלהם. אקולייזר גרפי 8 גרפי, מסנני high/low-pass, מרכז בקרת סוניק ואקולייזר אוטומטי שמאפשר לכם להתאים את המכשיר בצורה הטובה ביותר לאקוסטיקה של הרכב.

רוצים עוד עוצמה? למערכת יש 3 יציאות RCA, כך שאתם יכולים להוסיף עוד מגברים, סאב-וופרים ורמקולים.

ניתן להתאים אישית את התפריט הראשי, את תמונת הרקע ותאורת המקשים (מתוך 112 גוונים).

http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=216

זה מה שמצאתי

:evil:
  • תוכן חדש...