Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שתי האלטרנטיבות הם רכבים בני 3.5 האחת עם 50,000 ק"מ והשנייה עם 120,00 ,בהנחה שאחת נמכרת סביב 80,000 והשנייה סביב 95,000 אני אישית הייתי מעדיף לשלם את הפרמייה ולקבל רכב שעבד הרבה פחות. ככה נהגתי בכל הרכבים שקניתי ואף פעם לא הצטערתי.

מעבר לזאת, אם מצב השוק כה עגום מניח שאם המוכר מיובש ואתה רציני תוכל לקזז עוד קצת מהפער במחיר ולסגור עניין

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העניין הוא, שעם כל הרצון, אני עדיין לא אחד שלא מסתכל על הכסף.

אני שמח בחלקי, אבל עדיין לא מאלה שרצים לקנות BMW מהחברה, בלי להביא בחשבון את ירידת הערך המטורפת שהרכב סופג בשנים הראשונות,

וגם בלי להביא בחשבון את יום המכירה.

גם אני, כמוך, מעדיף רכב שמור יותר, שלא עבד בטירוף בממוצע של מעל 40K ק"מ בחודש.

גם אין לי בעיה לשלם על זה כשצריך, ונתתי לדוגמה את הגולף שהייתה לי.

בוא נגיד שבחרתי אותה מיני רבות, למרות שהיא לא הייתה בין הזולות ביד 2...

יד 2, ק"מ נמוך, ובבדיקה הרכב יצא לא פחות ממדהים! שירת אותי נאמנה כ-5 שנים ללא תקלות (חוץ מדברים שאין ברירה אלא לסדר, כמו טיימינג..).

בשורה התחתונה, מה שאני אומר זה שכשמגיע, אז מגיע.

אבל זה לא המצב, ואני עדיין חושב על יום המכירה... ואני מרגיש שאני הולך "להיתקע" עם רכב מצוין! אבל בלי ביקוש בעליל!

ומי יודע איך הרכב הזה מזדקן.. אולי הוא נהדר בשנתיים-שלוש הראשונות, אבל לאחר מכן עושה צרות?

והוא גם לא כזה נפוץ כפי שהבנו, אז מה יהיה עם חלפים זמינים?

ובנימה אחרת- אז כנראה שאני ארד מהרכב הזה, ולדעתי בימים הקרובים אקח כמה החלטות ואפתח שרשור חדש,

עם האופציות הבאות שיעלו על הפרק, כדי לשמוע דעתכם :)

בינתיים, אני לא ממהר.. זה לא שאני תקוע בלי רכב :)

• תוכן חדש...