Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ראשון לבן 18~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי ידני, שנתונים 2010-2013 , שיהיה מרווח בטוח ונוח לנהיגה.

התקציב הוא בסביבות ה25 אלף.

אני מחפש בכללי הצעות לרכבים/דגמים, כמובן יד שנייה ומטה ולא רכב חדש.

תודה לכל העוזרים:-)

פורסם

אין משפחתית ידנית משנתונים הללו בתקציב הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

חבר, אתה ממש לא מציאותי. במקומך הייתי בודק רנו מגאן בשנים 2008-9 דיזל, ידנית, חסכונית, בטיחותית ונוחה.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

כמה דרישות. נתחיל בזה שאין כמעט משפחתיות ידניות על הכביש, וכנראה שאם תמצא מדובר ביחידות בודדות של פורד פוקוס, יונדאי i30 ורנו פלואנס טורבו דיזל, ואולי פולקסווגן גולף או סקודה אוקטביה (גם כנראה דיזל), שלא נדבר על זה שהן יעלו הרבה יותר מ25 אלף ש"ח.

אפילו מכונית מיני מ2010 תעלה יותר מ25 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ולמה בן 18 צריך רכב משפחתי? האם יש לך עבודה מסודרת שתוכל לתחזק את הרכב? (גם אם הוא סופר מיני או מיני, ביטוח טסט טיפולים ותיקונים אלו הוצאות בלתי נמנעות!.

פורסם

כמה דברים ואני אחזור בחלקם על מה שרשמו פה:

1. אין שום סיבה שרכב של צעיר בן 18 יהיה רכב משפחתי, אלא אם כן זה יהיה הרכב היחיד במשפחה ורק לו מותר לנהוג {מכל מיני סיבות כאלה ואחרות}.

מהסיבות הפשוטות: חבל על הדלק, אחזקה יקרה יותר מכל המשתמע מכך.

או שאתה מתכוון לנסוע הרבה ואתה רוצה נוחות ולא ממש אכפת לך כמה כסף יתבזבז לך על הרכב.

2. משפחתית ידנית בשנתונים כאלה, בודדים מאוד אבל בטוח שלא בתקציב שלך. גם רכב מיני או סופר מיני לא יכנס לך בתקציב.

מה שכן יכנס זה רכב סופרמיני שנתון 2007 {פלוס מינוס כמובן}.

3. המלצות:

אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה ככה שהרכב לא ישתה לך הרבה דלק, הייתי ממליץ לך לרכוש יונדאי גטס. הרכב מאוד אמין, אחזקה זולה לא הכי חסכוני בדלק, לכן רשמתי את הפסקה הראשונה.

עוד המלצה היא פונטו ספייס או עם מתיחה קלה של התקציב פונטו גרנדה/פיאט פנדה. שתיהן אמינות, אחזקה מאוד זולה וחסכוניות בדלק.

תעשה חושבים ותראה מה חשוב לך, תחליט ותחזור אלינו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שאני צריך רכב משפחתי. ההורים שלי שניהם עיוורים ולכן אין להם לא רשיון ולא רכב, התחזוקה של הרכב היא לא חלק מהתקציב, דבר שימומן ע"י הורי כיוון ואין עוד רכב לתחזק שאני יצטרך לממן בעצמי. הסתכלתי על הפונטו גרנדה וראיתי שיש כמה בסביבות התקציב שלי שנתון 08 שזה לא הכי קריטי, ויכול להיות שזה הרכב שאני אבחר בו, הדברים שהכי חשובים לי הם שהרכב יהיה מרווח (כלב הנחייה של אבי גם יצטרך להיכנס שם, בדרך כלל מתחת לתא הכפפות בתא הנוסע הקידמי) ושיהיה רכב אמין ולא צורך יותר מדי תחזוקה. תודה לכל העוזרים בינתיים :)

פורסם

חפש סיאט קורדובה ידנית 1600 שנת 2007-2008. אמנם קשה למצוא אבל זה אחלה רכב, לא צורך הרבה דלק ואם מטפלים בו כראוי לפי הנחיות יצרן מפגין אמינות טובה.

עלות החלפת טיימינג במוסך מורשה צ'מפיון סביב 1000-1500 ש"ח לדעתי, שווה לבדוק.

עריכה: אם ההורים עיוורים, יכול להיוצת שמגיעה להם עזרה בנוגע לניידות מהביטוח הלאומי, לדעתי כדאי לבדוק זאת. בתנאי שזה לא פוגע בזכויות אחרון שלהם.

פורסם

אתה יכול לנסות לחפש מאזדה 3 או מיצובישי לאנסר קלאסיק, שתיהן ממודל 2007 בערך. משפחתיות משעממות אבל אמינות וזולות יחסית לאחזקה.

גם פורוד פוקוס על אותו רעיון אבל קצת יותר איטית ויותר נוחה מהלאנסר וה-3.

כמובן שלא לשכוח לבדוק את הרכב במכון שאתה בוחר, כדאי שתחפש קצת בפורום ותקרא את מדריכי הרכישה המופרטים שפורסמו או שתתייעץ פה בשרשור לפני שאתה בוחר מכון.

פורסם
.. אם ההורים עיוורים, יכול להיות שמגיעה להם עזרה בנוגע לניידות מהביטוח הלאומי, לדעתי כדאי לבדוק זאת. בתנאי שזה לא פוגע בזכויות אחרון שלהם.

+1 !

האם בדקת את הזכויות שלהם בביטוח לאומי??

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לעיוורים אין זכויות בניידות בביטוח לאומי. הם זכאים לתו חניה לנכים ולפטור מאגרת רישוי.

ממליץ לבדוק סיטרואן ברלינגו / רנו קנגו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...